Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
60.000 VOB hayırlı olsun...
krize bakın hizaya gelin!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
anlaşıldı bunlar uzlaşmayı 60,000 üstünde istiyorlar..
eur/usd teknik olarak 1.50 yi hedefledi... bu durumda dow'un da 9400 ü kırması beklenmeli mi acaba ?
kısa açmayın buradan diyenler haklı çıktı...dax a bak, uçtu mübarek
Volatil ve stoplossu unutmadığım günler diliyorum kendime
derinlik yine kayboldu piyasada... birisi istese 1000 pozisyonla 600 e indirebilir burayı
Volatil ve stoplossu unutmadığım günler diliyorum kendime
büyük düşüşü müjdeleyen bir arkadaş vardı, bu forumu seçerek bize kıyak yapmıştı hani, şimdi hangi forumda bilen var mı,
Çok Uzman
long olan var mı? ben film gibi izliyorum, elim bir türlü long a da short a da gitmiyor.
- - - -
kusura bakmayın bende düşüş gördüm dün..ama sabah düştü dimii..800 stop uzunum...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri