yurtdisi yukari giderken bizim hala eksi olmamiz dusundurucu
kene efg nin tarzi degil hic
simdiye 60.000 uzeri atmis olmaliydi
yurtdisi yukari giderken bizim hala eksi olmamiz dusundurucu
kene efg nin tarzi degil hic
simdiye 60.000 uzeri atmis olmaliydi
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
naapıyor bunlar yaw?
FDOW en düşükten 80 puan yukarı geldi.bizim dünkü kapanışımızdan 30/35 puanda yukarıda.vadelinin haline bak.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
59750 kısa devam 0 işlem.... bu pozu ben kapatmayacam .. ya vade sonu uzlaşacam yada marjin yiyiynce kurum kendi kapatacak .. ..:
stmckd
stoploss margincall kısa devam ..
Şanzımanlı Arcelik gibi bi sağa bi sola başladılar calkalamaya karıştırmaya Sistemlerinize uyun
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
hersey o kadar net ve anlasilirki bazen bu py a aciyorum.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
59500 kısalar 400 den kapandı.
stmckd![]()
bugun islem yapanlarin carpilma gunu bu sekilde uyuz birgun olacak heralde kiprasmadan durmak en iyisi gibi
polemik yaratmak istemem ancak orasi tartisilir
bu kadar buyuk bir operasyon tek kurumdan olmaz bence
ayrica karini cebine atana kadar kar etmis sayilmazsin
dogru cok insan batti parayi goturduler ancak geride kalanlari uzlassan bile millet shortlari tasiyacak sonraki vadeye
nereye kadar piyasayi yukari sureceksin?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri