NEYIN PESINDEYIZ....BIR BUYUK FURGUNUN....
neden bi buyuk furgun....
cunki...4 ayda kriz bitti nidalariyla yuzde 100 den fazla pirim yapmis bi piyasa var ortalikta....bu piyasadan birileri KARINI REALIZE EDECEKTIR....
NEDEN EDECEKTIR....
cunki ufukta FED in helicopterle dagittigi paralari geri toplayacagi kesin bilinmekte ve gorulmektedir....
fed ve sistemi(bankalar)....bunu bizden cok once biliyor ve pilanliyorlar....
BIZ ISE....HALK YANI...fed ve sisteminin dogal kurbanlariyiz...sistem bu....
OYLEYSE SISTEM....EYLEMINI bize bildirmeden yapacaktir....biz bildigimizde zaten kazik midemizdedir....
bu bakimdan....BEN SAHSEN...58 000 lerden actigim shortu....ALTIN DEGERINDE gormekteyim....BUNDA KAR DUSUNMUYECEYim...STOPUM ALDIGIN YER OLACAK....benimki 58 300 ler....
3000 puan inse bile kari almam....ilk iki sefer egitim inis ve cikisiydi....
BU ALTIN FURUS OLABILIR....12 000 PUAN YANI....VOB DA 46 000 YANI...AGUSTOS U KAPAMA RAKKAMI....
bu bakimdan ya herro ya merro DEDIM BU KEZ.....
Konu jani tarafından (16.08.09 Saat 14:29 ) değiştirilmiştir.
ILK IKI SEFER...
yani 58 000 ila 54 000 araligi git geller....karimi aldim...3000 puan her seferinde...
bunda almiyacagim....bu EGITILMIS VE OGRETILMIS VETAN EVLATLARI UZERINDEKI SON HUCUM OLABILIR.....
ufukta OBAMAECONOMICS var...
ana hatlari su....regulasyon...yuksek vergi....az balonlu ekonomi....tepeden asagi degil...asagidan yukari olan bi ekonomi...
su anda uygulanan ise....obamaeconomics DEGIL....bu sadece panigi durdurup duzenli bi piyasayi saglamak ucun....larry SUMMERS in uydurdugu sogutma modeli....
bu gecis bittiginde....balonlasma meydana gelmiyecektir....
OBAMA...HER SECim konusmasinda bu tepe ve dip ekonomik modelle halkin soyuldugunu buna asla izin vermiyecegini deklare etti...
finansal piyasalarda....OLUSMUS TRENDI kirmak cok zordur....
cunki...
suru desteklerde alima gelir....
fakat kirilmasi zor olan bi trende karsi pozizyon alarak edinilecek karda....bi haftada iki aylik bi cikis kadardir....risk vardir ama kar riskin 10 katidir....
son olarak....bi incelememi aktarayim ....IRDELEYIN....
AGUSTOS VAEYE...220 000 kontrat ve 46 000 le girdi...50 000 e ciktiginda fiyat 255 000 e cikti kontrat sayisi....58 000 e ciktiginda kontrat sayisi HIZLA DUSTU....186 000 E...
CUMA GUNU ISE....181 000 kontrata indi...ekim ayni 5800 lerde....
ANLAMI....AGUSTOSTA 75 000 KONTRAT KAPATILDI...bunlar masaya parayi kodu...yenildi ve gittiler...YANI yolunacak kazlar yolundu....
simdi...
bu yolunmus kazlarin etlerini paylasacaklar...
yani...
BIRBIRLERIYLE OLUMUNE FURUSACAKLAR....etler ucun...
GAZANIZ MUBAREK OSSUN TURKUN FURUSKAN EVLATLARI....
Konu jani tarafından (16.08.09 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir.
jani...pzt..yukardan açacağız..büyük ihtimal..dow future yukarı döndü..56600 yine kilit olacak..üstü şortları tehlikeye sokabilir..satış baskısı ve aşırı alımda olduğumuz belli..vade sonu iki hafta sapık hareketler olabilir..mb faiz indirimini unutmamak lazım..oradada ters köşe golü atmaya çalışacaklardır..
Konu QUEEN tarafından (16.08.09 Saat 15:45 ) değiştirilmiştir.
sevgili jani,
fiyatlar 50.000 den 58.000 çıktığında yaklaşık 50.000 kontratlık KY yolundu ve masadan kalktı.. yani etler zaten o aralıkta paylaşıldı.. iş ve efg aralarında paylaştı, ucundan koparabilen diğer kurumlarda payını aldılar..
şimdi yaklaşık 40.000 kontratlık av ve 60.000 kontratlık da avcı var.. bu av oranı 30.000 düşmüştü geçen hafta ve bu hafta tekrar 40.000 çıktı.. yani KY hala son kalan kurşunları ile şortamaya devam ediyor..!!
şu tabloda daha birbirlerini avlamaya başlamalarına gerek yok gibi..çünkü 40.000 kontratlık av daha var ortada.. onlar bitmeden birbirlerini vurmaya başlarlar mı acaba !!!
dow'da ilk ciddi düzeltmenin fed'in faizleri artırdığı gün başlaması mantıklı gibi.. ha biz ne yaparız bu arada hiç bilmiyorum..![]()
yarın ne olur acaba diye piyasaya kafa yormadan, sistem ne derse o diyoruz artık.. eee o kadar kaz gibi yolunduktan sonra başka diyecek birşey kalmadı..
çamaşır ipleri bile kullanmıyorum artık..( cati kulakların çınlasın)
![]()
cok guzel gorusler geliyor....birlikte dogruyu bulmamiz mumkun....
2 sey var....
mekezin faiz indirimi....quenn ve okan...
yolunacak kaz sayisi...jerfin...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri