havuzda yüzdümm..steam rooma girdim..saunaya girdim geldimm..çayımı içiyorumm..dow bide 9500 kapatıyomuşş..heheh..valla bekliyorm..ben öyle bi süpriz...gitti 57 kısalarım...off
çatlah guzu gelmiş
tanıdın mı lem beni?
kavga gürültü etmesen yazılarını okumak keyifli oluyor.lakin her gittiğin yerde illa saç saça baş başa oluyon birileriylen
burası başka forumlar kimi deeel.burası BUTİK VOB FORUM dur.buradakilerin işi gücü VOB anadın nı guzu
yaz ben severim yazılarını.emme çoh ısrarcı olma poz konusunda
tanıdın nı beni tanıdın nı? sen onu sööle.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
pazartesi vadeli kafayı yuharıya kaldıramazsa geçmiş ola...
rahmetliyi nasıl bilirdiniz? olacak...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
rahmetli Ralph nelson amca iyi adammış .. nur içinde yatsın ..
![]()
Djı 9268 drenç var üzerine çıkamazsa güzel olur...9219 destek
Konu Larossıan tarafından (14.08.09 Saat 21:31 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
benim SIFIR noktam 54.900 burası yandığı anda vadeli meftadır benim için...
böyle dedim ya kesin 54.900 altına iner geri yükselir tepeyi geçer bu zırtapoz![]()
Konu TÜRKOĞLU tarafından (14.08.09 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.
- - - -
euro-usd 14183 drenç oldu üzeri zorlanacaktır.
Fdjı 9242 drenç oda zorlanacaktır..
Voba gelince 55825 destek vardı tam onun altında kapattı short için olumlu...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri