Quenn çak smacı tam vakti bari eksi kapatsın .. ..
pembeoğlana ceza verdim.. .. dışarda yatacak gece ..![]()
Quenn çak smacı tam vakti bari eksi kapatsın .. ..
pembeoğlana ceza verdim.. .. dışarda yatacak gece ..![]()
yok bunlar vade sonuna kadar 54.500 ü kırdırmayacaklar aşağı.. yine KY satmaya iş-efg almaya başladı..ısctr grafı falan çok sağlam duruyor..
![]()
son 2 saati izleyemedim,epey hareketli geçmiş anlaşılan.
57400 ve 56875 te şartlı satışlarım vardı ikiside gerçekleşmiş..
tüm forum kısa sanırım?
hayır olsun bakalım![]()
Yav bu arada ben hala Aksarayda otel odasından yazıyorum! Aklıma Orhan Veli'nin şu dizeleri geldi: Dağ başındasın derdin günün hasretlik akşam olmuş gün batmış içmeyipte ne halt edeceksin!![]()
bugün şayet satışar kesilmeseydi seans sonu tamam fişi çektiler diyecektim.ama geri dönüp alınca vadelide işkillendim.buna rağmen SHORT ları kapatmadım çünkü sistemle SHORT ladım LONG derse yarın geri LONG layacağım.tekrar SHORT derse geri SHORT...
bunlarla ancak böyle başediliyor.çok yükseldi artık düşer,şurdan döner burdan döner,uyumsuz,aşırı alımda v.s. hepsi yalan oldu...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
vob kapanışında dow hangi seviyedeydi ?
Kocaoğlan sat demezse geceleri flat kalıyorum.Gündüz yetiyor..Gün içi trade ...
Konu Larossıan tarafından (13.08.09 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
ben futuredan umutluyum...fazla gap olamazz..
Konu TÜRKOĞLU tarafından (13.08.09 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri