1 haftalık aradan sonra cümleten selamlar..
tatil bitti,kürkçü dükkanına geri döndük![]()
1 haftalık aradan sonra cümleten selamlar..
tatil bitti,kürkçü dükkanına geri döndük![]()
hoşgeldın yavuzhan
nasıl km 0 ladınmı?
Palamut dostum,
Saflığı ifade eden bütün balık isimleri benim tekelim altında. Palamut ismini kullanman için bana telif hakkı ödemeni talep etmek zorundayım.
Köpekbalığı, Ahtapot ve benzerleri için telif hakkına gerek yok.
Ayrıca önceki sayfalardaki yazışmaların kadar yeni isen (gerçekten), git VOB'a sokmayı düşündüğün parayı bir fakire ver. Öyle gideceğine böyle gider, üstüne ayrıca sevap'ta kazanırsın. Burada artık kurtlar kuzuları değil birbirlerini parçalıyor. Son kalan kurt da bacaklarından başlayarak kendini yemeye başlayacak.
Konu sazan tarafından (09.08.09 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
sn sazan musaıtsenız onumuzdekı hafta ıçın projeksıyonunuzuda alabılırmıyız
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Konu palamut tarafından (09.08.09 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir.
Aman dikkat !
SPK Aracılık Faaliyeti ve Aracılık faaliyetine ilişkin esaslar tebliği Seri V-46 Madde 58/k bendine göre “aracı kurum yöneticileri ve merkez dışı örgütleri dahil tüm çalışanları müşterilerden hisse senedi alım satım emri verme, ordino ve diğer belgeleri imzalama, nakit ve menkul kıymet yatırma ve çekme, virman işlemleri yapma gibi geniş yetkiler içeren vekaletname alarak müşteri adına işlem yapamazlar”
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
10 Ağustos Pazartesi "Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
EUR Sentix Yatırımcı Güveni (Ağu) 11:30 -25,8 -31,3 Yüksek
Bazı Bilançolar
Türk Hava Yolları (THYAO)
"Türkiye" Gündeminden Bazı Başlıklar
Türkiye'de Haziran Sanayi Üretimi(TÜİK) (10:00)
Türkiye'de Haziran Cari İşlemler Dengesi($) (17:00)
Türkiye'de Temmuz Hazine Nakit Dengesi (17:30)
Cuma IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future
IMKB:9281
VOB: 9276
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri