Piyasa yapıcı TGB nin durduk yere kademelere verişleri FENA başladı... Sonuçta onlar bizden iyi biliyor .
Gösterge de, sistem de, trend de, bu olduğunu düşünüyorum.. Buna MRS de eklenirse seans sonuna doğru 57450-57600 görürüz.. burdan aşağı 500 puan çok iyi kar. (şimdilik)
Konu BORSACIOZGUR tarafından (05.08.09 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.
başka da sistem arayışım olmayacak artık.. sistem hiçbirşey, istikrar herşey..![]()
arkadaşlar kolay gelsin ..acaba derinliklı ekranı olup da spottakı para girşini solıyebılecek varmıdır?
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
bi arkadaşım var ne grafik bakar, ne sistem bakar, ne piyasa yorumcularını takip eder... yani bizim tabirimizle gör gözle işlem yapar..sadece fiyatlardaki alım baskısına ve satış baskısına bakarak güniçi vur-kaç yapar.. ne gece pozisyonu taşır, ne de ertesi günü piyasa ne olur diye kafa yorar..
ve portföyü 5'e katladı şu üç ayda.. bizler fazla ayrıntılara takılıyoruz..![]()
Selçuklu pembeoğlanı azad etti galiba...Pembeoğlanda ne yapsın buralara takılıyor..
Selçuklunun baskısından kurtulunca rahatlamıştır.
Hergün tehdit askerlik falan filan gına geldi çocuğa koçum benim ben severim pembeoğlanı,kocaoğlanla arkadaş olsunlar..
Konu Larossıan tarafından (05.08.09 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Asti,
Al sana sayı. 33.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
merci,jerfin![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri