Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Sn Abdullah Yıldız graf günlük olduğu icin pek değişiklik olmaz eğer burayıda gecersek hedef üst cizgimi 73xxx lermi acaba
![]()
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
pembeoğlan
Kardeşimiz Üyelik tarihi: Aug 2009
Ettiği Teşekkür: 85
0 Gönderisine 0 Kere Tesekkür Edildi
86 mesajı ne zaman nereye yazdın hemen?
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
vay anasını..60 dklık graflarda pis ayu görüntüsü oluşmaya başladıapka ne diyosun şortlayalımmı sistemsiz
![]()
şaka şaka..bekliyoz söz...ama bizde bu şansa varken biz sistem sinyallerine uymaya başlarız ama endeks yatay girer..sonuçta bize yerler
![]()
![]()
BANGA mühim
Negatif uyumsuzluk iyice barizleşti bir gaz alma operasyonu olsada rahatlasak! 15 dk ve 60 dk sistemler hala al pozisyonunu koruyorlar! 15 dk da kuzucuklarım sat vermedi lakin iyice nu verdiler! Hayırlısı olsun!
Bu arada bütün kardeşlerimizin Mübarek berat kandillerini kutluyorum. Kaza ve Kader bu gece yazılıyormuş faydalanmakta fayda var diye düşünüyorum.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri