Sn. Yavuzhan bu mesajınızı görmemişim, tekrar geriden okumaya başlayınca farkettim

,kusuruma bakmayın artıkın...
Nerelerdeydim? ekran başında değildim, piyasalarla vede vob ile ilgilenemiyorum, biraz gezdim, biraz iş güç, tekrar gezdim, arada yapmam gerekenler derken vakit geçiyor işte
Fakat son bikaç işlem gününden fena rahatsız oldum ilgimi artırsammı demeye başladım, bakalım henüz bu sıcaklarda ekran başına geçmeye niyetim yok ama gözucuyla takibedicem heralde

, bu haftasonuda grafikleri inceledim, gece gece kısa vade beklentimi de yazayım...
Kısa vadede 51500-52000 seviyelerine düşen bir Ağustos vade olmasını bekliyorum, yok olmazda piyasa güçlü kalırsa, 53000 altına sarkmayan bu vade sanırım epey daha yükselecek, arada rakamlara biyerlerden bakarım ama voborsaya fazla uğramam şu sıralar, yazın keyfini çıkarmalı biraz daha

Ağustos 21 de Oruç ayının ilk günü, o zaman ekran başınaa taşınabilirim diye planlıyorum

nasip bakalım...
Şimdilik herkese selamlar sevgiler aynı zamanda bol kazançlar...şu akşamki yazılarıda okudum üzüldüm, böyle bir trendden faydalanan çok az oldu galiba, herneyse herşeyin başı sağlık, onu kaybetmesek yeter diyorum....saygılar...
Yer imleri