Sayfa 8094/13018 İlkİlk ... 709475947994804480848092809380948095809681048144819485949094 ... SonSon
156216 sonuçtan 97.117 ile 97.128 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    Çerkezköy
    Teşekkür Teşekkür 
    4.924
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.606
    Toplam Teşekkür
    585 Yazısı Teşekkür aldı

Obama Says U.S. Has ‘Many More Months’ Before Full Recovery

By Nicholas Johnston

Aug. 1 (Bloomberg) -- President Barack Obama said it will take “many more months” for the U.S. to fully recover from the recession as employers continue to shed jobs.

The president said in his weekly address on the radio and the Internet that yesterday’s government report on the gross domestic product showed the recession was “even deeper than anyone thought” when he took office in January. The stimulus legislation passed by Congress in February and measures to stem home foreclosures have helped stem the slide, he said.

Obama said earlier this week that the U.S. “may be seeing the beginning of the end of the recession.”

The economy has lost 6.5 million jobs since the recession began in December 2007, and economists surveyed by Bloomberg this month forecast the jobless rate will exceed 10 percent by early 2010.

“As far as I’m concerned, we will not have a recovery as long as we keep losing jobs,” Obama said.

The revised government data showed that GDP has tumbled 3.9 percent since the second quarter of last year -- the biggest drop since quarterly records began in 1947. GDP has fallen four straight quarters, the longest ever.

Obama bugün yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında haftabaşında söylediği "resesyonunun sonunu görmek üzereyiz" sözlerini değiştirerek; "Resesyondan çıkmak için önümüzde uzun aylar var" demiş.

Cuma günü gelen GDP datalarının "resesyonun tahmin edilenden daha derin olduğunu" gösterdiğini ifade eden Obama, "İşsizlikteki artış sürdükçe resesyondan çıkıştan söz edilemez" diyerek sözlerini sürdürmüş...

İstatistiklere göre 2007 Aralığında resesyonunun başlangıcından bu yana yaklaşık 6.5 milyon kişi işini kaybederken, Bloomberg'in analistler arasında yaptığı ankete göre 2010un ilk çeyreğinde işsizliğin %10u aşması bekleniyormuş...

Geçen senenin 3.çeyreğinden bu yana GDP'deki küçülme %3.9a ulaşırken, bu rakam 1947den beri görülen en kötü rakam olmuş...GDP'nin üst üste 4.kez düşüş göstermesi ise Amerikan finans tarihinde bir ilk olmuş...

-Bloomberg- (Alıntıdır)
    Konu martoniki tarafından (02.08.09 Saat 08:29 ) değiştirilmiştir.
    Sisteme Uy..!

2. The Following 3 Users Say Thank You to martoniki For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    45
    Toplam Teşekkür
    22 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Endeksin birleştirilmiş yakın vade grafiği var. MS kaç?
    İlgine teşekkür ediyorum, email gönderdim vobix et yahoo nokta com adresine. Emaili buraya da yapıştırıyorum belki başka ilgilenen de olur:

body {margin:8px} .tr-field {font:normal x-small arial}Merhaba,

Forumdan irtibat kurmuştuk. İstediğim 30 Endeks ve Dolar TL kontratlarının geçmiş dönem verileridir. Ben tutuyordum ancak bilgisayara format atınca silindi. Matriks'te en yakın vade deyince yalnızca son dört ay dahil oluyor malum (5 dakikalıkta, bar sınırından dolayı), benim isteğim olabildiğince geriye gitmek, mümkünse 2004'e, VOB başlangıcına. Ya da hangileri varsa kontrat bazında 5 dakikalık grafiklere ihtiyacım var, hangi kontratlar varsa artık. MetaStock 9.0.

Teşekkür ederim.
    S,
    Konu onvivo tarafından (02.08.09 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.

4. The Following User Says Thank You to onvivo For This Useful Post:

Yer
    Bursa
    Teşekkür Teşekkür 
    279
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    250
    Toplam Teşekkür
    111 Yazısı Teşekkür aldı

....................Günaydın herkese iyi pazarlar ..................

6. The Following 3 Users Say Thank You to palamut For This Useful Post:

Yer
    VOB Street
    Teşekkür Teşekkür 
    13.992
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    18.454
    Toplam Teşekkür
    7.124 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı fXci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kara böcük oldum gayri ben yuaw ülem bi datile cıktık ... datilden eylesine ettiiim analizlerin hepiside çalıştı emme bahtsız emme çanssızmışım ben gayri vesselam yuaw

Başarının sırrı, kara böcük formasyonunda mı saklıymış yani?
    En az 3 HİSSE...

8. The Following 4 Users Say Thank You to excali For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    n'oldu bu foruma yawf... millete tatil mi vurdu yoksa piyasa mı.. nerde bu millet, nerde bu traderler, hani nerde geyikler..
    battık quenn battık ne tatili para kalmadı arabayı sattım ben ... daha doğrusu pembeoğlan sattı araba pazarında ... o üç tekerleklinin parasıyla kısa açtık cuma günü ... helva faprikasını mbm aldı kelepir fiyata .. geriye kalan mallarıda vobtrader gökhan ve astatine sattım ...

şuan pembeoğlanla inşaatlerde çalışıyoruz ..

10. The Following 3 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

ahanda jerfinden alıntı yapıp quenn yazmışım .. vay anasını ... hahahhahahahhaha

12. The Following 2 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    battık quenn battık ne tatili para kalmadı arabayı sattım ben ... daha doğrusu pembeoğlan sattı araba pazarında ... o üç tekerleklinin parasıyla kısa açtık cuma günü ... helva faprikasını mbm aldı kelepir fiyata .. geriye kalan mallarıda vobtrader gökhan ve astatine sattım ...

bitirdi bizi bu pembeoğlan selçuklu.. sorma bende tüm kıyafetlerimi ve takılarımı satılığa çıkardım.. benimkileri alsa alsa queen alır..

gündelik temizlikçiliğe başladım bende gayri..

14. The Following 2 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen kal orda zenci böük olana kadar biz sana maaş bağlayalım. Sen analizlere devam et.
    maas baglarsaızz 7/24 burda datilde kalır sie analizler ederim gayri ciddiyyim

bu konuyu düşünün gayri zati battım
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

16. The Following 2 Users Say Thank You to fXci For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür

hatta sağolsun reco gel motelimde mutfakta çalış, yemeklere yardım edersin, ortalığı siler süpürürsün.. vob'da yeniden batırmak için üç-beş sermayeni çıkartırsın hiç olmazsa dedi.. günlük 5 lira verecek, on günde 1 kontratlık sermaye çıkar hiç olmazsa.. 10 güne kadar vob yönetimi teminatları artırmazsa tabi..

18. The Following User Says Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

Alıntı fXci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maas baglarsaızz 7/24 burda datilde kalır sie analizler ederim gayri ciddiyyim

bu konuyu düşünün gayri zati battım
    fxci duvar sıva işlerinden anlıyorsan gel bizim ekibe ...
    şartlar fena değil günlük yevmiye + yemek + su + yol +çay + ayakkabı + pantolon + don veriyolar .hahahhahahhahah ...

20. The Following 2 Users Say Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

abi bende battım gayri....

yuaw batıklıktan konuşuyozda sie tam batık hikayesi anlatayım...

burda bi adam var teknesiynen kayalara çarpmış sonra teknesi batmış.. anlaycaanız tam batık bu adam ...
    adamda 5 para yok gayri ...aşkamları kumun denizle birleştii yerden kumun 5-10 cm altından çıkardığı solucanlarla balık avlayor ... zonra ateşi nasıl yakayor orasını gormedim emme inşallah çakmakınan yakayordur herneyse balıkları pişirip bi gözel yeyor..

adam şindi kendi teknesini tamir etmeye çalışayor... vallah anlaycanız bende işi övrenip teknedemi yaşasam deyorum....

hem artık merak ne güzel şey güzel şey merakh deyebiliyoruk hazır 3G de çıktı tekneden bavlanırım rehat rehat
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

22. The Following 3 Users Say Thank You to fXci For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür

gökhan yine kendini yasaklattırmayı başarmış ha.. bu volatilitede köşe olmuştur kesin gökhan.. HP Pavillon notebook var benim bir tane, sor bakalım gökhan'a 1 kontrat uzun poza karşılık alır mı benim laptopu acaba selçuklu..

24. The Following User Says Thank You to jerfin For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)