Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
toplu yazdım ve kaçıyorum. Vınnnnn....
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Selamlar
Borsada mal sahipleri delirdimi nedir, ne zamandır ilgisizdim dünkü yükselişi gördüm bugün bakıyım dedim bakmaz olaydım, yok böyle bişey, kumarhaneyi kapatmaları için yürüyüş düzenlemek şart oldu, sermaye piyasası adı altında bazıları fırsattan istifade ediyor anlaşılan, kazananda olmuştur inşallah nediyeyim, fakat endeks 100 için 44500-44700 seviyeleri ciddi seviyeler, dipden buralara gelmiş olması bile anlamsız ama yutturdular artık geçmiş olsn, saygılar....
56450 hayırlı uğurlu olsun .. cümleten geçmiş olsun ..![]()
Mevsimsellik olayını terse çevirdikleri bir kez daha kanıtlandı bence, yaz aylarında ralli yapar oldular bunlar, kışında millet işsiz güçsüz hisse alıp satarken borsaya çakarlar heralde, ne hinlik yavu....
Long poz alsak aşağıya şartlı stop koysak birden hızlı verirlerse bunlarda gitmez galiba doğrumu arkadaşlar fikriniz...
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
vay anasını ben yazar yazmaz fırladı .. vay
56.200'den 4/1 Oranında SHORT yaptım...Sisteme ters pozisyon almak da pek tarzım değil ama 3 gün içinde ikinci kere oluyor bu...Neyse oturduk artık poker masasına bir kere...
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri