875 ten öğleden önce açtığım kısalarıma 700 den ek yaptım! Geceye kısa akşam görüşürüz!
astatin kısalarını 725 de histemli flatledikten sonra 900 den tazeler..günü 425 puan kar ve geceye full şortla kapatır..iyi akşamlar
BANGA mühim
Arkadaşlar APSD'nin düşüş yüzdesinin fiyattaki yükseliş yüzdesini geçtiğini (Daha önce de yazdığım gibi buradaki trader'i aksiyona geçirmesi gereken en önemli unsur bu...) görünce son dakikada 50.750'den Short'lara bir miktar ilave yaptım ve maliyetimi düşürdüm...APSD'ye göre yarın ya sabahleyin düşüşle açılması ya da yükselişle açılsa bile gün sonu kapanışının bir önceki günkü kapanışa göre daha aşağıdan oluşması istatistiki olarak yüksek ihtimaldir.(Kesin değil ama yüksek ihtimal...)Herkese iyi akşamlar dilerim...
Konu MASTER tarafından (27.07.09 Saat 17:30 ) değiştirilmiştir.
unutmdan, sistem son tepkide hiç al vermedi satta kaldı...
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
son olarak ayulara motivasyon babında; 15 dklıklarda ki 3 lü tepe ve NU ya dikkat... 60 dk dada ikiliye yakın tepe ve NU...by
BANGA mühim
Sayın Clark beni son yazına alıntı yapman muhalif olduğumdan dolayımı yoksa ben çok iyi biliyorum bak ne dedim nasıl oldu gibisinemi.
Bol kazançlar....
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Merhaba Arkadaslar;
Aranıza yeni katıldım yaklasık 2 yıldır Vob'la ilgileniyorum.Normalde stop lu calısmama ragmen sol dalgalanmalarda 48000 maliyette 20 kontrat kısayla yakalandım,sunu soylemeliyim ki bu 2 yıl zarfında yakalandıgım en kotu kısa..Bugun itibariyle uzlasma kapanıs fiyatı 50825..Dow 0,50,S&P'de 0,65 eksi olmasına ragmen,piyasa yapıcılarının gunu yine eksiksiz kapatma zorlamalarını aksama izleyecegiz.Dow'da 9250 uzeri kapanıslarda hareketlerin alım yonunde sertlesecegi olarak yorumlansada,mal bosaltmak icin bu araların cok musait olmasıda gözden kacmamalı.İhsallah margin call yiyerek malları kaptırmam.Herkese bol kazanclar.
Ben hiçbir zaman çok iyi bildigimi iddia etmem, etseydim
3 senedir vobta hergün birebir pozisyonda olamazdım ,bugunde burada yazı yazıyor olmazdım . Bu yazılarıda dow düştü ben bildim deyip alıntılayacak kadar da acemi degilim.Senin yazını da artık piyasanın düşüşü yatırımcı zihniyetinden nasıl sildigini örneklemek için alıntıladım
Bol kazançlar
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri