5 likte yukarı exıt var 15 lik aynı.
5 likte yukarı exıt var 15 lik aynı.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
15 likte yukarı exıt çaktı gene yukarı yapacaklar galiba.
aşağı yöne kısa vadelide olsa trend oluşamıyor..
300 - 500 puanan sıkıştırıp göstergeleri rahatlatıp yine yukarı dikiyorlar gözlerini..
![]()
USD Yeni Konut Satışları (a/a) (Haz) 17:00 %3,8 -%0,6 Yüksek
USD Yeni Konut Satışları (Haz) 17:00 355K 342K Yüksek
USD Dallas Fed İmalat Endeksi (Tem) 17:30 -%9,5 -%20,4 Orta
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
aşağıya devam
ya bu dax terbiyemi bozacak sonunda..
bu nedir ya?
bi geri gel rahatla be kardeşim.
yangından mal kaçırır gibi..
Sn larossıan sisteminizin şu anki durumu nedir ? teşekkür ederim
Mayday mayday APSD boğalara kazık atıyor apsd boğalara kazık atıyor tamam
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Ulan DAX ulan DAX bana çin borsasımı kesildin! Canın cehenneme!
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri