16:30'da show başlayacak... 17:00'ye kadar dow eksiye geçmezse spotu son 10 saniyede 49500 paklar..
16:30'da show başlayacak... 17:00'ye kadar dow eksiye geçmezse spotu son 10 saniyede 49500 paklar..
Sisteme Uy..!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ahanda 1 dk sat verdi geri kalanlar alda .. vay anasını ..![]()
çok sıkıldım yaaaaaaa
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
23.07.2009 16:08:20 FANNİE-FREDDİE KURTARMASININ MALİYETİ 100 MİLYAR DOLAR'I BULABİLİR
CNNMoney.com'un haberine göre, ABD'de sorunlu mortgage finansman
kuruluşları Fannie Mae ile Freddie Mac'in konut piyasasındaki sorunları
çözmek için kullanılmalarının vergi yükümlülülerine maliyeti 100 milyar
Dolar'ın üzerinde olabilir.
Haberde, Temmuz 2008'deki kurtarma kararından bu yana Fannie'nin
34.2 milyar Dolar, Freddie'nin de 51.7 milyar Dolar yardım aldıkları
kaydedildi.
İki kuruluşa sağlann desteğin AIG'ye sağlanan 117 milyar Dolar'ın
altında olduğu hatırlatan haberde, "Ancak iki şirketin halen milyarlarca
Dolar desteğe ihtiyaç duyabilecekleri belirtiliyor" denildi.
Keefe, Bruyette & Woods mortgage analisti Bose George'un "İki
şirkete yönelik yardımlar 100 milyar Dolar düzeylerini bulabilir"
açıklaması da bilgiler arasında yer aldı.
Foreks Haber Merkezi
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ne hacı yatmaz vobmuş ya .. vay anasını .. 5 dk spot graf obo oldu demedi demeyin ..![]()
Kimler alıyor allah aşkına arkadaşlar
garanti halk anadolu satıyor, geri kalanlar alıyor, tablo dağınık
Bu fiyatlardan hiç uzun giriş yapanınız var mı ?
bu gece dow aşağı kapatacak tahminim...bence...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri