TOKOBA,
DİS-PU dediğim şey bu işte
![]()
TOKOBA,
DİS-PU dediğim şey bu işte
![]()
BANGA mühim
15 dk al kayboldu...kalıcı sinyal olmadı yani![]()
BANGA mühim
Çok Uzman
vay bee. hey gidi günler hey..
Daha geçen gün garanti ye 4,58-4,60 lardan deli gibi alıyorlardı. saldırıyorlardı.
Şimdi 4,42 yi kaldıramıyorlar..bi gelip bi gidiyor..
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
haftasonuna short !
dow kelek atmaz umarım![]()
İçimden yine LONG geçiyor.. işaretler de onu gösteriyor ama..
Sırf gün içi işlemler haricinde her geceye SHORT gireceğim diye kendime söz verdiğimden Haftasonuna SHORT giriyorum..
sevgiler..
Hata yaptık... Long girecektim.... Alış girdim gelmedi.. iyileştirdim o kademeyi de aldılar ordan da gelmedi.....2 kademe üstünden LONGA çevirseydim...keşke... deli gibi alıyorlar.... borsanın değişmez kuralıdır..
Alış girdim gelmedi ise yükseliriz
25 lira için pazartesi 200 puan yukarı GAP yicez şimdi..
Dow bu gece de düşmeyecek gibi geliyor...Dow bu gece de direnecek.. hatta artabilir.. pazartesi de biz yukarı gaplı açılırız..
Short kalmama rağmen..
Şaka değil... ::![]()
![]()
![]()
Konu BORSACIOZGUR tarafından (17.07.09 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir.