Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
vermeyebilirler... boşuna beklemeyelim..
birden fazla filtre kullnadığını, bunları opt ettiğini tahmin ediyorum. birden fazla filtrenin ise, aynı anda gerçekleşmesi zor bir koşulla birbirine bağlandığını tahmin ediyorum... mesela, 5 günlük ho 20 yi kestiğinde, rsi 7 de rsi 14 ü son 5 barda kestiyse gibi..rsi 7 rsi 14 ü 6 bar önce kestiyse, 5-20 yi kessede bu sistem al üretmez mesela...
enorton unkini bildiğimden değil, piyasada böyle tehlikeli sistemler olduğunu bildiğimden
Not: Bu örnekte doğru yazım: rsi7 rsi14 den büyükse (kestiyse değil, büyükse) ve 5 ho 20 ho yu kestiyse veya büyükse şeklinde olmalı...
Konu Astatin tarafından (17.07.09 Saat 15:46 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
göstergeleri yatayda çok güzel şekilde rahatlattılar.piyasa 47700 üstünde de dengelenme çabasında..
yeniden 48 bin üstünü görürsek yeni değerlendirme gerekecek..
huylanıyorum, bu DIS 15 dklıkda -20 nin altında PU olduğu zaman hep depiyor yukarı .. (MS ciler kasmasın bu MTX de var..(ama DIS=PDI-MDI)ilede elde eidlebilir
BANGA mühim
özledik 48xxx'leri..
önce bi 48275 felan..
ardından 46xxx'e kadar uzansın..![]()
Sisteme Uy..!
bu arada 15 dklık multipass geçici al çıktı..bakalım 16:15 de noolcek
BANGA mühim
yine bişeyler eksik kaldı galiba![]()
gün sonları bu aralar hep yukarı hareket gelişiyor.
future lar toparladı,dax 5000 sınırında yeniden..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri