Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Djı de bozuldu sistemde kapanışa hak getire artık.İyi akşamlar cümleten
Konu Larossıan tarafından (14.07.09 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu VOBiX tarafından (14.07.09 Saat 19:43 ) değiştirilmiştir.
http://www.metacafe.com/watch/628650...dance_i_dance/
Astiye benden hediye olsun.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
yuaw graliçhem kus bakma pda da sorun oldu namıssız modemlik görevi virdik ya bi havalarda açılmayorum didi deli etti beni![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ne gündü be
dünden kalan 46300 ortalamalı shortlarla geceyi dönerken dow'un yaptıkları karşısında sabah ola hayrola temennisiyle yatıp uyudum. sabah 47550'i gördüğümde paniğe kapılmadan buradan shortlara ilave yapmak istedim ama henüz erken olduğunu düşünüp 47750 ve üstünü bekledim. tren de kaçtı tabii bu arada. neyseki 46700-46575=125 puan artı ile teminatları azıcık yükseltmiş olduk. yarın artı açarsa bu defa shortlara kesin ilave yaparım gibi. hadi hayırlısı bakalım![]()
intel bilançosu açıklandımı ki
fdji grafiginde uzun yeşil çuk oldu benim matriksde
Uzun çubuk falan bilmem de sanırım imkb nin biletini kestiler.Hergece short.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri