Başbakanın ımf başkanı ıle yaptığı goruşmede
24 eylule kadar anlaşmayı yapalım nıyetını ortay koymuş
artı eylul ayına kadar her akşam fınal
bu arada gm toplamaya başlamış ıflastan beklenenden erken çıkmış
bu hafta cıtının bılançosu açıklanacak
beklenenden ıyı gelecektır
çok buyuk duşuş olurmu olur
onlarda artık alım fırsatı
uzun olsun 1 mılyon çıcek açsısn(astıden alıntı)
çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkk
3 sene önce ne arabam ne evim vardı.Hatta geçen sene bile yoktu.Şimdi kira bile ödemiyorum önceki senelere göre daha çok paraya ihtiyacım var.Önceden aslında kira falan verirken daha çok harcamam lazımdı.Ama şimdi daha çok harcanıyor.Olay bu.Ayda bi 5 lik enazından gidiyor.Ha bu arada annem de emekli değildi geçen sene.Şimdi o da var.
Sabah kan ter içinde uyandım..-2700 gap yemişim..tobreg bunlar senin yüzünden oluyo..şimdi eğer pzt olaki 500 point artıya geçersem aldığım fiyatta stop yazıp tatile çıkıcam..arada bakarım..uzunda bekliycem..geçen senede böyle uzun süre 2000 puanda dalgalanmış idi sonra aşağı kopmuştu..şimdi tersi olacağını düşünüyorm..heryer full dolu alışveriş merkezleri restaurantlar otelller..kriz teğet geçmiş gibi..
demek -2700 ha!
ben 2000-2575 arası demıstım, abartan sensın bana nıye kızıyon yaa
eskı bir çin atasözü der kı, tuareg'le düşman olacağıma dost olurum daha iyi
benle inatlaşmadan ıkı kere düşünmen için iyi bır sebep.
Şaka bır yana, korkma ya, valla bak, 2000 falan düşmeyız, taş catlasın -1750 puan cıvarı, kı o da senın dişinin kovuğu bıle değil. valla bak, tas catlasın -1775
Artık krız lafını ben de kullanmayacağım, işler (kendı işim anlamında) gecen yıldan daha ıyı gıdıyorsa, soylemde bır hata yapmısız demek kı, teğet gecmıs de haberımız olmamıs. Napalım, gec farkettık.
Konu tuareg tarafından (12.07.09 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.
HAYIRLI GECELER,
eurusd hafif yukarı açıldı bendeki platformda 15 pips kadar fdowda yanlış değilde az düşüle açıldı.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri