Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
imkb niye artı açtı ki
eşşegin aklına karpuz kabuğunu düşürüyorlar
sonra ver ver ver
tam kısa oldum..sistem al desin anında uzun olurum..dow dan korkarım.46925 den döndük mü acaba..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Çok Uzman
şortları 600 den kapadım... fil-at
BANGA mühim
Projeykisın kadar başıma daşlar düşsün emi 46750 istop ettim ben datile gıdeyorum45000 e gıdeyor bu jerfini kırmayor namıssız
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
- - - -
dow düştü,biz yükseldik..bakarsın tersi olur..o açıdan sadece vob a bakmak lazım derim..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri