haydin goçlar..
cık, bu borsa dusmez, cıkması da mumkun değil, ıkı yone de cok sey eskik.
zarar büyüdü,psikolojim bozuldu..
longa gitmiyor elim,coşku gerek harekete geçebilmem için..
şöyle 850 falan bi yansa..
47,000 üstüne atarlarsa uzuna geçerim, onun dışında kapanışa kadar no işlem...
bu gece kısa poz tehlikeli gibi..
en tepeden kapıycaz gibimmm..
dışarı yükselir ama kapadım pozu bu vob en fazla 41000 eder uyanınimf yok büyüme yok her yer düşüyor bizimki bir günde %7 düşse şaşırmam
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
kapanıs 47000 uzerı bıryer, kesın, ama ben hala flat, nereye gıderse gıtsın, py ıle artıkın muhatap olmuyorum
bugün şu ana dek kıpraşmadım.LONG lar duruyore...emme kıpraşıp sisteme uysam sabah GAP ile SAT verdi sonrada döndü AL verdi...attığı tokat 1000 pıvandan fazla böyle kıçı kırık bir günde...
kucak dansı yapıyor bunlar yine geleni dövüp sepetleyip evine yolluyorlar...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri