Sayfa 7792/13018 İlkİlk ... 679272927692774277827790779177927793779478027842789282928792 ... SonSon
156216 sonuçtan 93.493 ile 93.504 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    361
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    278
    Toplam Teşekkür
    138 Yazısı Teşekkür aldı

EUR GSYH (q/q) (Q1) 12:00
    GER Sanayi Üretimi (a/a) (May) 13:00
    avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.

Yer
    of
    Teşekkür Teşekkür 
    753
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    740
    Toplam Teşekkür
    330 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı tuareg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    estağfurullah, kımseyle boyle konusmayız, esprı dozunda kalırsa guzeldır,
    ajıte etme tarzınız astatınle aynı, o acıdan şeyettım.
    olsun olsun astatin de sonuçta bir insan onun da duyguları, acıları, sevinçleri,mutlulukta ve hüzünde akan gözyaşları var. söyle caaanımm bişey olmaz
    hem beni ona benzetmen hoşuma gitti. böyle toplumda yer edinmiş başarısıyla topluma örnek olacak kişilere (ayrıca zengin ve yakışıklı) benzetilmek hoş bi duygu.

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı juliano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olsun olsun astatin de sonuçta bir insan onun da duyguları, acıları, sevinçleri,mutlulukta ve hüzünde akan gözyaşları var. söyle caaanımm bişey olmaz
    hem beni ona benzetmen hoşuma gitti. böyle toplumda yer edinmiş başarısıyla topluma örnek olacak kişilere (ayrıca zengin ve yakışıklı) benzetilmek hoş bi duygu.
    Kiiimsssiiiiiiiiinnnnnnnnn sennnnnnnnnnnnnn
    BANGA mühim

4. 1 kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    antalya
    Teşekkür Teşekkür 
    47
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189
    Toplam Teşekkür
    127 Yazısı Teşekkür aldı

Standart dax hem yatay trendi hem düşüş kanalını aşagı kırmış

6. 10 Kullanıcı truva tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

aaaa sıkıldım bu VOB dünyada 10 kaplan gücündedir traşından yaww...kısalar filat...475
    BANGA mühim

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı juliano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demek öyle, dunya ahret hasmımsın artıkın

9. 1 kullanıcı tuareg tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

iyi guzel de sayın truva, bıze faydası var mı, yok! ıster dax tabana gıtsın, yedıler gul kımın kısalarımı, helal etmıyorum

11. 1 kullanıcı tuareg tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    of
    Teşekkür Teşekkür 
    753
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    740
    Toplam Teşekkür
    330 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı tuareg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi guzel de sayın truva, bıze faydası var mı, yok! ıster dax tabana gıtsın, yedıler gul kımın kısalarımı, helal etmıyorum
    helal et boşver. aynı yerden kısa açabilirsin bak fiyat senin kapattığın yerde. bak bu yazdığım yatırım tavsiyesi değildir.

Teşekkür Teşekkür 
    5.943
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.160
    Toplam Teşekkür
    231 Yazısı Teşekkür aldı

Herkese günaydın...Dow'da bir komplikasyon-tuzak oluşur da kendini tekrar 8200'lerin üzerine atar mı bilemem ama defalarca ''Dow boyun çizgisini kırmadan önce cılız bir yukarı atak yapsa dahi en geç bir iki gün içerisinde boyun çizgisini kıracağını düşünüyorum'' diye yazdım...Aynen düşündüğüm gibi de oldu...Peki bu öngörümün neye faydası oldu? Hiç bir şeye!...Çünkü piyasamız sebep ne olursa olsun sonuçta yurtdışıyla koreleasyonunu kaybetmiş durumda...Dün zırt-pırt sinyal üretmeyen kalburüstü bütün sistemler AL'dayken,VOB'da ve Spot'ta net bir alış baskısı varken neye dayanarak Short'layacaktık ki? Peki dünkü alış baskısını da göz ardı ederek sistemin her sinyaline uymalıyız diyerekten bu sabah Short'lasak(Dün akşam kapanışta AL'da olup da bu sabah SAT vermeyen sistem kalmamıştır herhalde...) ne oluyordu? Şimdiden zarar,geçmiş olsun...Piyasamızda şu şartlar altında para kazanmak çok zorlaştı...(Gün içinde başarılı bir şekilde trade edebilen arkadaşlara lafım yok,onlar zaten işlerini biliyorlar...) 1-2 hafta daha piyasanın bu şekilde hareket edebileceğini düşünüyorum...O zamana kadar da tekrardan yurtdışıyla iyi kötü bir koreleasyonun oluşmasını ümit etmekten başka da bir çare yok benim açımdan...Yani ya sayın Selçuklu gibi inandığın yönde icabında 1500-2000 puan zarar yazmayı da göze alarak pozisyonunu inatla muhafaza edeceksin ya da bir süre uzak duracaksın...Çünkü bu uyumsuzluğun etkisi altındayken gene sistemlerin bolca çarpıldığı 1-2 haftaya tanık olabiliriz diye düşünüyorum...O zamana kadar da eretelediğim bazı işlerimi halledeyim bari...Her ne kadar pek işlem yapmayacak olsam da buradaki değerli yorumlarınızı takip etmeye çalışacağım...Bu yazdıklarımdan da piyasadan sikayetçi olduğum anlamını çıkarmayın lütfen...Piyasamız bu kardeşim...İsteyen trade eder istemeyen etmez...Bu süreçte herkese bol kazançlar dilerim.Sevgilerimle...

14. 8 Kullanıcı MASTER tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

lütfen bana özel mesaj atın..mesajınızın içine de 1 ile 14 arasında bir sayı seçerek yazın..hadi yaaa..üşnemeyin ya yazsanıza..şşşşş..ilk mesaj atan 15 kişiye ikramiyeden pay vereceğim söz..şşş hadi yaaaaaa
    BANGA mühim

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

08.07.2009 11:09:57 *ERKAN,"HİSSELERE DAYALI VADELİ İŞLEMLERİN BAŞLAMASI İÇİN SPK'NIN İŞLEMLERİN VOB'DA MI İMKB'DE Mİ YAPILACAĞI KARARINI VERMESİ BEKLENİYOR"
    Kesinlikle IMKBde olsun. İş makinası girmedikçe sorun çıkmıyor IMKBde ama VOB doğru düzgün seans yapmayı beceremiyor daha.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

17. 3 Kullanıcı VOBiX tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HEXEN FORUMA GERİ DÖNSÜN KAMPANYASI konulu topik açılmıştır..teşekkür ve duygu yüklü destek mesajlarınız beklenmektedir
    http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5234
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)