Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
ferrari midir ne soytarıdır istemiyoruz arkadaş BJK'ya gelmesin.adam soytarı çıktı böyle adamın BJK da ne işi var.yok eşine TV de sunuculuk,şov zart zurt programı ayarlanmalıymışedi ya...görende christiano ronaldo,messi falan sanacak.gelmiş yaşı 30 a zaten.
almasınlar arkadaş...gitsinler Quaresma yı alsınlar da inlesin TÜRKİYE...25 yaşında süper bir futbolcu...bi tane de bizim yıldız futbolcumuz olsun arhadaş.gücümüze gidiyor...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
cıkkk bu OBO çalışmayacak, dow ikili tepe yapıp dönecek..dow tutundu görünüyor, bugün ve yarın dip çalışması yapar ve çarşamba yukarı showa başlar..
çarşamba dönerse yukarı cuma'ya kadar devam eder çıkış...
Konu jerfin tarafından (06.07.09 Saat 20:34 ) değiştirilmiştir.
wwwww...ağlama sırası bize geçti don cansında..üwwww (la selçuklunun bunun telif hakkı)
selçuklu bu ne yaw..2 saatlik istanbul trafik çilesinin üstüne eve gelince bunu mu görecektim...üüwwwwwwwwww...kapanış tahminimi 1 puan arttırarak 8079.78 yapıyorum..üwwwwwwww
BANGA mühim
Cuma günü akşam açtığım 46625 kısaları bugün 46125 ten kapattım tüm gün hiç ekran bakamadım şehir dışındaydım.Size yolladığım malum yükselen trend desteğine oturmuş durumdayız hatta tekrar yolliiim ben onu şimdi gördüğünüz grafik vadeli saatlik cuma günlü negatif uyumsuzluk ortadan kalkmış.Kalk gidelim diyo. İlaç için pozisyonum yok ama bu borsanın yönü yukarı gibi geleyor bana!
Ahanda günlük ahanda trend ahanda destek işte hendek işte deve! Bu destek bu gadder kolay kırılmaz boğalar ayı kanu içer gibi geleyor bana!Geberdim bugün yorgunluktan geberiyorum Yatacam uyuyacam istirayat edecem. İİİ GECELER FORUMUN GÜZEL İNSANLARI!
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri