ayular mutlumun...yeter gayri satmayın
ayular mutlumun...yeter gayri satmayın
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
fdj depecek 46 5 dak al olore...
Garan'da hafta ortasına kadar minimum 3.86 bekliyorum.(Zaten oranın da altına gelirse 3.58'e kadar gerileyebilir...)Bu arada eğer Dow'da boyun çizgisi kırılırsa düşüş için son hedef 7400 gibi gözüküyor(Oraya kadar düşer mi bilmem ama orada % 61.8 fibo desteği var...) Elliot sevenler Tuncer Şengöz hocayı iyi tanırlar...(Ben bile çok kıt bir elliot bilgim olmasına rağmen Sayın Şengöz'ü zevkle takip ediyorum...Tartışmasız bu işi en iyi bilenlerden biri...)Eğer aklımda yanlış kalmamışsa o da 7400 seviyesine vurgu yapmış ve bu seviyenin altına inerse kış uykusundaki büyük ayının uyanacağına dair bir benzetme yapmıştı...
YATIRIM kaç kademe yatırdı öyle be![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
boğalar veriyle tos vurcem sizee
700-800 arası iyi işler çevirdiler bana göre mal verdiler ama yinede 46000 i görürüz belki
long devam
Alert(TroughBars(1,L,3)=0,0)
bu formülün türkcesi ne anlama geliyor acaba..
825 şort yeter bu kadar gayri![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri