Yılın ilk çeyreğinde hisse senedi işlem hacimlerinin yüzde 28 düştüğünü, VOB işlem hacimlerinin de ilk defa bu dönem gerilediğini belirttildi.VOB işlemleri, ilk kez bu dönemde geçen yılın ilk çeyreğine göre yüzde 4 gerileyerek 113 milyar liraya düştü. Aracı kurumlardan yapılan VOB işlemlerinde yabancı yatırımcıların payı yüzde 19'dan yüzde 7'ye geriledi. İnternetten yapılan vadeli işlemler yüzde 61 artarken, toplam hacim içindeki payı yüzde 15'ten yüzde 28'e çıktı.
sistem al verdi..950 full long
BANGA mühim
mbm hexen jelibon ve daha niceleri neredesiniiiiz?
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
O zaman son kozumu oynuyorum, forumdan bırılerının nazarı var uzerınde, kımseyı işaret etmem, misal senın 'kacın enorton gelıyor' dıye adını cıkaranlar olabılır...
Not: işlem yapanlar ve ciddiyetten odun vermeyenler benım yazılarımı banlayabılır, flatım ve sataşacak adam arıyorum![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri