Bu aracı kurumların raporları sürekli belirli şirketlerde yoğunlaşıyor. Acaba şirketler bizi araştırmanıza alın diye bnalra para mı ödüyor. Bazıalrı diğer hisseleri incelemek yerinde araştırma kapsamımızda değil diyor. Kimisi halka arzda vatandaşa kilitlediği hisselerin raporlarında uzmanlaşıyor. Neredeyse diğerlerine sen görüş verme benim kağıdım o diyecek. Hadi endeks100den filan olsa anlarım da ufak tefek kağıtlar hakkında da sürekli rapor yayınlayan aracılar var. Ne iş?
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Hükümetin IMF anlaşma sürecini yönettiği ve bilerek anlaşmayı geciktirerek, gelebilecek bir kötü zamana elinde kullanılacak mermi taşımayı hedeflediği kulislerde konuşulmaya başlandı.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu hexa tarafından (03.07.09 Saat 11:59 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
47500 e satışlarımı yazdım..sıkışık birgünde bu kadar yeter...kısa girmem..
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri