dow future kadar eksi açmazsa bi hamle daha yaparmı bunlar ?
dow future kadar eksi açmazsa bi hamle daha yaparmı bunlar ?
Kocaoğlan daha mama parasını çıkaramadı öyle kaçmak varmı PY.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
yurt dışını artı görürlerse soluğu 50 bınlerde alıcak gibi duruyorlar son 45 dk o kadar çok long short oldum kı aracı kurum bugun köşe, N kadar verıyı tahmin edersen et amcam ben sizin PY nizim ben N dersem o olur der.. Flattttt
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Larossian 2 sisteminde longmu üstat
9 canlı mübarek..
larossian abinin kocaoğlanı tutuyor piyasayı galiba![]()
AmA bu dax artı olursa varya direk 48000 açarız oaa göre.
02.07.2009 16:20:03 BOFA-MERRİLL, ABD İÇİN YILIN İKİNCİ YARISINDA GSYH'DA SÜRPRİZ YÜKSELİŞ BEKLİYOR
BofA Merrill, bugün yayınladığı raporda, ABD'de GSYH'nın yımını ikinci yarısında Wall Street'in beklediğinden daha güçlü olabileceğini bildirdi. BofA Merril, çeyrek dönem bazında ortalama büyüme beklentisini yüzde 1.4'ten yüzde 2.7'ye çıkardı. Piyasanın beklentisi ise yüzde 1.3 büyüme olacağı yönünde.
BofA Merrill ayrıca, yılın ikinci yarısında konut inşaatında dengelenme ve konut satışlarında hafiif büyüme beklediğini, güçlü uluslararası büyümenin etkisi ile yüksek ihracat geliri öngördüğünü de vurguladı. BofA Merril ayrıca, stokların yeniden oluşturulmaya başlanmasını yılın ikinci yarısında GSYH'yı artıracağını belirtti.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
geceye kısa..3 koşul sat olduğundan..sistem,macd 30,ccı eksi..47675 idi son işlem..açıkcası rahat değilim..fdow toparlarsa ne olur...
Konu abka tarafından (02.07.09 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.
Maliye müfettişleri göreve
http://haber.gazetevatan.com/haberde...5&Categoryid=8
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
long devam.
düşmüyorsak long
efg psikopatı boyuyor sol tarafı
47300 üstü yaslancam koltuğa![]()
Konu Fantom tarafından (02.07.09 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri