kısa küskü
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Endeks günlük biraz yükselen takoz a benzedi 47200 bölgesine kadar tekrar sallayabilirler tabi yukarıdaki 47800 geçilmezse
oooooo ayrışma bitti.. şimdi dax yükseldii tersine 47550 den yediriyorlar mı acaba ?
silkelenen çok bugün galiba, işe yaradı maliyeti düşürdük, veriye kadar silkenleme yok long devam.
afiyet olsun herkese.
Dax uçmaya hazır bugün 48000 üzeri kapanış var long devam
Kurumlar restleşiyor ortam gergin, long olanlar çok cesur tebrik fakat dikkat çünkü 1 açıklama ile 45binlere inebiliriz, ben flat pozisyon yok yükselirse shortlarım.Birileri rahatsız:
http://www.zaman.com.tr/haber.do?hab...skuya-yol-acti
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Konu enorton tarafından (02.07.09 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
long devam..
stop 47200!
dax biraz toparladı,futurelarda..
garanti 4,24 ilk seansa yetişemedi ama 2.seans kalkacak gibi..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri