Bu makasıda 1000 puan yaparlar spot yüklelmiyor diye kısa adına güvenmemek lazım
Önce vadeliyi alıyorlar sonra spot u
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
long devam.
tahminim dataya kadar en yüksek değere ulaşacağız
abi garantiyi boşver arkasında haolding olan ve ucuza çalışan şirket var
mesela sanko gedik yatırımfinansman bunlar aklıma gelen hem en sağlamları hemde en ucuzları, ama bence çok korkmana gerek yok artık hesaplar eskisi gibi helvacı kağıdında değil, kayıt kürek tam artık bişey olmaz.
bu arada en son 275 ten beri uzun devam.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
garanti 4,22 de gitti..
çaktırmadan yükseliyoruz..
başarılı ve kazançlı günler dilerim,sn yavuzhan başınız sağolsun
YFAS iyidir...yani YATIRIM FİNANSMAN MENKUL...
İŞ BANKASI kuruluşu...
komisyonu olduçka düşük.yaptığınız hacimle ve pazarlıkla çok iyi fiyatlara anlaşılabilir.isteyene MATRİKS isteyene FOREX ekranı veriyor...
isteyenler arasın konuşsun.gidin ordan hesap açın demiyorum beni hiç ilgilendirmez.yediğim içtiğim yoktur benim bu işten.sadece alternatiflerden birisi...piyasada aracı kurum çok...keyif sizin para sizin...
Konu TÜRKOĞLU tarafından (02.07.09 Saat 11:46 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri