150 cort..hşistemli
150 cort..hşistemli
Dow full long, Vob full shorteur usd tahminimide geçti. Ortam gergin olmasa vob long olurdum
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ac,l satış baskısı lazım şşşş
uzunkapattım.47200 den..dow u fiyatladık..kısa için sistem beklerim.
Dışardaydım şimdi geldim.
Ne oldu bu borsaya ?
Veriler falan gelicekti süpermi geldi veriler?
Amatör yatırımcı
01.07.2009 16:54:29 FİTCH, "ABD'DE TÜKETİCİLER KREDİ KARTI ÖDEMELERİNDE ZORLANMAYA DEVAM EDİYOR"
Fitch, ABD'de tüketicilerin kredi kartı ödemelerinde gecikmeye
ve temerrüde düşmeye devam ettiklerini bildirdi.
Fitch'in verilerine göre Haziran ayında kredi kartlarında zarar
ve masraf olan kaydetme oranı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 62
artarak yüzde 1.4 oldu. Fitch, Mayıs ayında yaptığı açıklamada zarar
ve masraf kaydetme oranının 2010 yılı içinde yüzde 10'a çıkacağı
tahmininde bulunmuştu.
Foreks Haber Merkezi
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
250 den şortlara bol takviye..gecey şort..DJ in .... .......
dikkatli olun arkadaşlar
shorts
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri