kısaları kapattım, benim sistem ala geçti...
kısaları kapattım, benim sistem ala geçti...
ya böyle piramit yapınca hiç teknik destek direnç bakmaya gerek kalmıyo...misal ayu piramidi yaptıysan, önceki uzlaşmalar direnç oluyor![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Larossian Kocaoğlan al verdimi?
10000 puan düşelim hele.Çok severim inek etini.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Neden uyumlu değildik?Çünkü bizim piyasamız daha güçlü duruyordu...Şimdi ise Yurtdışları zaten öyle aman aman durumda değilken biz daha zayıfız...O yüzden dışarıda bir olumsuzluk olursa biz göreceli olarak daha da kötü etkilenebiliriz diye düşündüğüm için öyle yazdım...Yine de burası borsa...Her şey mümkündür...Hele ki bizim borsa da daha da mümkündür...![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri