flatos(46950) kafa dinliyos
aylardır ilk defa no pozisyons
Konu sovalye tarafından (30.06.09 Saat 16:55 ) değiştirilmiştir.
pis vereyore gibi geleyore...
SPOTA bakıyore...dün verdikten sonra bugün allem kullem edip aldılar ama yeniden satış yedi.bu sefer beli doğrultamayabilir.çünkü millet gördü bu seviyelerde birileri önden uyanıklık edip vereyore...
birilerinin verdiği yerden ben niye mal alayım der birde üstüne satışa geçerse domino dancing başlar...
ama bu endeks ne zaman düştü ki yarın düşsün? ben hatırlamıyorum siz hatırlıyonuz mu en son ne zaman 2-3 gün üst üste boğa kanı içildi?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
mbm nerde yaww .. niye yasaklandı ... mbm iyi adamdır .. yasağı kaldırın lütfen ..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
el çakos del portos...piramitos..takoz ve takos..full şortos..4
17:00 Tüketici Güven Endeksi Önceki 54,9 Beklenti 55,2
Açıklanacak olan güven endeksi tüketicilerin harcama eğilimini göstermektedir. Aynı zamanda ekonomideki canlılığı gösteren temel göstergelerden biridir. Tüketici güveninin beklentilerin altında kalması, büyüme kaynaklı endişeleri artıracak olup, olumsuz algılanacaktır.
daha işc yi yememişler..yiyelim güzelleşelim..İŞC de neymiş yerim İŞC yi
Aynen devam 49 cular güle güle.Hergece short.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri