arkidiş şakha makha bi nane olcek burda ve o naneyi ne benim van munut yakalayabilcek nede baska bi cistemiçime dovuyor vadenin son gunu olduvunu unutmayak
![]()
arkidiş şakha makha bi nane olcek burda ve o naneyi ne benim van munut yakalayabilcek nede baska bi cistemiçime dovuyor vadenin son gunu olduvunu unutmayak
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Deutshce Bank, Türkiye ekonomisinin 2009 yılında yüzde 4.4 daralacağı, 2010 yılında ise yüzde 4.1 büyüme göstereceği tahmininde bulundu. Deutsche Bank, yılın ilk çeyreğinde çift haneli bir daralma yayanmasının yılın tamamı için yapılan daralma beklentisi için aşağı yönlü risklerin ciddi şekilde artıracağını vurguladı.
ben bu ağustos vade yı de sevmedım, nısan 2010 vadede işlem yapmak ıstıyorum ama linki yok, yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkurler.
![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
hazirana veda..agustos full kısa..zaten tüm sistemler de sat da..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
selcuklu ve seyyah arkadaslarla bırlıkte nısan 2010 vadede short acmak ıstıyoruz, lınkı yok, burada kavilleşecekler varsa beklerız![]()
30 daklılarda (agustos) çok şekilli bir obo var...gerçi külhanbeyi gibi olmuş..sağ omuz biraz daha yüksek..![]()
Konu abka tarafından (30.06.09 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir.
Pis baskı var seans sonu 46000 46500 olacaz.Gece de shortum.OHa.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri