eger endeks yukarı gıtmeye devam edıcekse ,artık garan amiralliği is c ye bırakıcak gibi duruyo..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
"vobta"(sadece vobta imkb bunun dışında)manipülasyon çokta kötü bir şey değil aslında, manipülasyon olunca daha fazla hareket daha fazla bereket oluyor, yeterki yatırımcı takas makas hikayeleriyle zaman kaybetmesin, sadece sistemine baksın..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Allahın kulu artık bu garantide 22 üstünde kapanış yaptıramaz buraya.Bu vob falan komple çökecek.Net satta beynim.İşlem yapmayacaktım elektrik gitmese ama olmadı.Namussuzlar en tepeden short kapattırdıkları var arkadaş.Neler var be 600 yazıyor alıyorlar 625 yazıyor 650 kalkıyor en son 650 den kapandı en tepe oha.Full short her gece.
vob kurulduğundan beri manipülasyon var ama, manipülasyonun en kralında hep benim sistemler coştu, hatta bir zamanlar senin bıcırığıda kullanmıştım hatırlıyorsan hep öyle oldu, ama manipülasyon tepe yapınca olan histemlere oluyor, öyle yüksek volatilitede zarar eden sistem varmıdır açıkçası pek fikir sahibi değilim.
bu arada daha eski vakitlerde imkbde sistemli çalıştığım çok oldu ama"vobta" ilk sistem kurma çalışmalarım senin bıcırığın teşviğiyle oldu(iyi para kazandık o sistemle sonra yatayda baya çarpılınca şurasını düzelteyim burasını düzelteyim derken sistemler yazmaya başladık) hakkını tekrar teslim edeyim Allah razı olsun.![]()
Konu traderx tarafından (30.06.09 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir.
İŞC de neymiş yaaa..yerim İŞC yii...
ereğli halkb neymiş yaa..say sıradan
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri