Yok yok van minutum..Sazan da senin gibi bir kaç tane daha var..Sen kuma olcak sistemmisin...Hem sazan senden daha iyisini bulur ilerde çaptan düşersin..Üstüne kuma da getirir bu bay sazan..Ben seni herkeslerden daha daha iyi severim hem ben seni herkeslerden daha daha iyi kollarım
![]()
Sn Saraylı IMKB de 3 tane yeni tepe bekliyor....
http://devridaimmakinasi.blogspot.com/
Sn Sazan Saraylının yukarıdaki sayımı konusundaki görüşünüz nedir ?
Siz nasıl sayıyorsunuz ?
Konu hilmi tarafından (30.06.09 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
işlem durdumu şüpheleniyorm..
gecen vadede aktif vadeyi asılıp diğer vadeye basmışlardı.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Usd Jpy long düşünüyorum tavsiyesi olan? Amatörler siteye Dolar-TL için sürekli girip bakıyorlar fakat kimse yorum yazmıyorAstatin nerdesin
![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
22.4 litrede yığılı kademe kalkması lazım. belki 4.26 da kalkar garantide![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri