fiyar 525.. 600den satıyolar..
fiyar 525.. 600den satıyolar..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Aşağıda başka bir forumdan tamamen katıldığım bir yazı ;
muratti77
Aynen katılıyorum, bütün emerging marketler gibi trendleri olan, henuz teknik kullanan yatırımcısı sınırlı oldugu için, teknik analizlerin çalışabildiği bir piyasadayız. Yararlanmak lazım.
VOB ilk başladıgında, 20 bin aşagı 10 bin yukarı , 40 bin aşagı , 15 bin yukarı giderdik. Trendtraderlar deli gibi kazanırdı. VOB bültenlerinde '' 5 bin puanlık hafif gevsemeler'' den bahsedilirdi..
2-3 yıl sonra destek-direnc traderlar arttıgında, her absurd yerden tepip, her minik direncte takıldıgımız günler gelince, herkes bu gunleri mumla arayacak.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
sistem olupda uymayan arkadaşlar...
sistem çürümesin..bana özelden gönderebilirsiniz..
Konu abka tarafından (30.06.09 Saat 12:43 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bu EURUSD pis iştahımı kabartıyor..Teknik olarak sanırsam zirvelere yakın..Temel dersen hikayesi çok ama ABD para basıyoda ECB basmıyor mu? Yılsonuna 1.25 falan olsa, 1 e 17 şansı var...bas 5000 al 85000...peeeeeeee
garanti uzun kapatıor ama diğer vadeye taşınmıor garip
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri