Uzadım ama tırsıyorum arjkadaşlar yukarıdaki durumu kısmını nereden değiştiriyoruz bende hala sort yazılı değiştirmek istiyorum
Uzadım ama tırsıyorum arjkadaşlar yukarıdaki durumu kısmını nereden değiştiriyoruz bende hala sort yazılı değiştirmek istiyorum
dow fıçıryumuşak ge dalgasının başlaması için 8325 görcek sonra 8600 hedefe yuani yumuşak ge ye gidecek demiştim demi
noluyor sindi 8321 den yukarı dönmüş eee bundan önceki dalgalarıda bildim gızlar. hetta 8800 den 8250 ye gelcek diyende bendim..
TEŞKÜRLERİN KATMERLİSİNİ İSTERİMHANİ TEŞKÜRLERİM
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Ahanda analizim görüntülü olarak bakın daha iyi görürsünüz gayri ESKİK TEŞKÜR KALMASIN
fX-liot Dow future a özel benzerlik analizime göre
şu an e dalgasındayız muhtemelen 8245 civarına denk gelir
sonrası f dalgası var asıl hareket burda başlıyor yukarı dogru f dalgası hedefi 8394 civarıne denk gelebilir..
sonra g dalgası f dalgasının düzeltmesi yani yaklaşık 8324 seviyesine denkg gelir
sonra ğ (yumuşak ge) dalgası var asıl patlama ozaman gelir ve hedefi 8600 ler olur
Altta benzerlik şemasını görebilirsiniz
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
kısaları kapattım...
uzun devam
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
longladık
vobix ya ben beceremedim benim bugün yazdığım tüm mesajları alıntılayabilirmisin arama yapıom çıkmıor eğer kolay bi yöntemi varsa?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri