47325 ağustos vade flat. diğer poz devam
47325 ağustos vade flat. diğer poz devam
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Bildiğim birşey var spota çakanların ve çakacakların acelesi çok.Dur bakalım ne çıkacak altından.Gece kesin shortum.
Patronlar, yönetiçiler şirket değerlendirmelerini en yüksekten yapmalı.
Fon yönetiçileri çoğunluk yükseği ister.
Sonuçta 6. ve 12. aylarda en yükseği isteyenler daima düşüğü isteyenlerden çok olur.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
ağustos vadede 47200 altına sarkma satışları hızlandırabilir..
yeniden 47600 üstüne atabilirsek yeni değerlendirme gerekir..
Olasılıklar
1) SPK kamuoyu baskısına dayanamayıp EFG v.s. mahşerin 3 atlısına dalacak, bunu haber aldılar. Sembol Deyim: Dostlar Alışverişte Görsün
2) Dün RTE-İB görüşmesinden sessizlik çıktı. Peşinden Albaylar ifade vermeye gitmedi. Bugün MGK da çıngar çıkacak. Haber aldılar. (Cemaat satıyosa bu olasılık kesin doğrudur. En iyi istihbarat onlarda)..Sembol Şarkı: Çıngarella
3) Altından bişey çıkmayacak. %10 ekstra gazı alacaklar. Ütecekelrini üttüler. Sembol Şarkı: Minareden at beni aşağı in tut beni...
Konu Astatin tarafından (30.06.09 Saat 10:16 ) değiştirilmiştir.
heran herşey olabilir..fareler kabloları yiyebilir..
böylelikle 47075 maliyetle haziran uzun ana pozum bugün için
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
450 500 üzeri tüm sistemler ala geçiyor..kısalar dikkat etsin..bu seviyelere..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri