Sayfa 7540/13018 İlkİlk ... 654070407440749075307538753975407541754275507590764080408540 ... SonSon
156216 sonuçtan 90.469 ile 90.480 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    2.062
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.220
    Toplam Teşekkür
    542 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı GOKHANFINDIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim imkb yi göcürcek olan şey dow olmayacak.Bu akşam gelen sert satış artık kırılım yapmıştır.Bundan sonra güç bulamayacak endeks daha.Her an satış gelir korkusu ile orası denenmeyecek bile.Hergece short.

maşallah formundasın....allah bozmasın N diyelimm.. yatay kalmasında her iki yön olurr.. hedefım olan puanı bulayım arkama bile bakmam....
    Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!

PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası

2. The Following User Says Thank You to SaNCaKTaR For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Zehir zıkkım olsun lafları kime gidiyor ki?Kaybedenler longçu ise shortçulara gidiyor.İmkb artsa tavana çizseler sizde eminim buraya gelip kapansaydı keşke imkb derdiniz.Tabi tabi.Arkadan vurmadılar da ne oldu 43500 yukarı kırıldı seans içinde 2000 puan arttık demediklerini bırakmadılar.Millete bahane çok.Ben niye alınıyorum bu hurafelerden bıktım da o yüzden.
    Bugün bi aklı evvel de shortçuların karları alınıp longçulara verilirse adalet sağlanmış olur diyordu
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

4. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı marakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bı de ben sunu savunuyorum..bu yenı bı longun cıddı adımı harekettır..1 gunde 500 puan dustu dıye short cıktı dıye de long cıgırtkanlıgı yapcak degılım.evet adamlar uzunda..bu da short arttrma long dokme hareketıdır..devamı gelıcektır ama yenıden yukselmek ıcn dusmek ıcn degıl...
    Vob buradan 40000 e gitse şimdi longçuları dökmek için düşmüş olacaz demi?Yeniden yükselmek için mi düşmüş olacaz?Ona bakılırsa vob 75000 den 27000 e düştü yeniden yükselmek için düştü.Bugün bu piyasa tepe buldu imkb için yeniden yükselme başka bahara kaldı.Bütün şartlar oluştu bugün dönüş için ve dönecez.Yeniden yükselme işine bakarız 40000 ler görelim hele vobta.47975 e bu vob değsin yarın burada cinayet çıkarya.Nereye değdiriyon sen.Değerse de zaten en önce longu alan ben olurum burada.Aslında spota öyle çakmaları da teknik ama onu şimdi anlatamam burada.Alıcılar azalır satıcılar hem de önceden almışlar da ümitlerini keserler.Bunlar hep teknik borsanın mantığı bu zaten.Sonra hurra herkes satar.Yarından sonra da öyle olacak.Fazlalık büyüklerle beraber satma isteğine geçince panik daha da büyüyecek.

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Alıntı QUEEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düşürüp almadıkları ne malum..anlık panikleyenlerin parası gitti..adamlar long diye.. hiç düşmeyecek demedi kimse..ne canına tak etcek.. köşeye sıkıştırdı çoğunluk longdu.. aldı paralarını bu kadar basit..zirve görüldü diye bişey yok... belki...sonra anlıycaz..
    Ben bugün anladım aplam bence zirve imkb heryer artsa da artmayacak.Çok ciddi idi o satış.Onun kaldırılması zor artık imkbde 37000 seviyesi dirençtir.Yarın garantiyi 34ten alanlar satarlar panik başlar.

7. The Following User Says Thank You to GOKHANFINDIK For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün bi aklı evvel de shortçuların karları alınıp longçulara verilirse adalet sağlanmış olur diyordu
    paskal nasıl
    bugünlerde canavar gibi..Allah aşkına ilham mı geldi..cuma günü dedin..haftasonu sistem yapacagım..tak diye ortaya paskal çıktı..iyiyerden yakaldı yine..

9. The Following 3 Users Say Thank You to abka For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

Vob buradan 40000 e gitse şimdi longçuları dökmek için düşmüş olacaz demi?Yeniden yükselmek için mi düşmüş olacaz?Ona bakılırsa vob 75000 den 27000 e düştü yeniden yükselmek için düştü.Bugün bu piyasa tepe buldu imkb için yeniden yükselme başka bahara kaldı.Bütün şartlar oluştu bugün dönüş için ve dönecez.Yeniden yükselme işine bakarız 40000 ler görelim hele vobta.47975 e bu vob değsin yarın burada cinayet çıkarya.Nereye değdiriyon sen.Değerse de zaten en önce longu alan ben olurum burada.Aslında spota öyle çakmaları da teknik ama onu şimdi anlatamam burada.Alıcılar azalır satıcılar hem de önceden almışlar da ümitlerini keserler.Bunlar hep teknik borsanın mantığı bu zaten.Sonra hurra herkes satar.Yarından sonra da öyle olacak.Fazlalık büyüklerle beraber satma isteğine geçince panik daha da büyüyecek.
    bence ole ..bıraz dusucekkı bırılerı dusus trendı sansın.yanı ole ole bı %5 8 arası dussek bu yeterlı olr.ama malıyetler altı olmıycaktır bu rakam..sen aynı lafı hergun 45 kere tekrar edıosun zaten ..bense ole her saıye uctuk kactık olduk bıttık demıyorum..bu da benım yorumum..ben yanılırsam az yanılırım..benım endısem yok..yarın degıcek demıyorum zaten..ben bu hareketı bılerek korkutma olarak algılaldım..bole verme olmaz.adam 1000 puan bıle basmadı ..ben teknıkten de anlamam pıyasadakı algıya ıstınaden konusuyorum..artık gorucez short long farketmez bı yone bakarız..ben de long dıye tepınıp duserse de yerımde otrmıycam bu pıyasanın kanunu bu..
    Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield

11. The Following User Says Thank You to marakes For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

o da sacma da..en fazla su olurdu gapı onlemek ıcn..kaldgı yerden baslardı..yada dedıgn gıbı ımkb acık kalmamalıyıdı..neyse olan oldu artk..yenı fılme hazırlancaz

13. The Following User Says Thank You to marakes For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

normal şartlda bakarsak;bugünkü hareket dönüşdü..yüksek hacimle hisseler en yüksek yerlerden neredeyse eksiye geçtiler....bu çok net satış baskısıdır..

15. The Following 6 Users Say Thank You to abka For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Ben bu namussuzlar gidip de vade sonunu bu fiyattan uzlaştırırlar diye düşündüm bir ara.Sonra baktım milyon dolarlık adamlar var adamı öperler be.Vobun anayasası belli.Terör saldırısı deprem falan filan olmadan zor bu işler.Eşşek gibi açarlar piyasayı.Taban bile olsa tıpış tıpış karlar geçer.

17. The Following 3 Users Say Thank You to GOKHANFINDIK For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

Ben bugün anladım aplam bence zirve imkb heryer artsa da artmayacak.Çok ciddi idi o satış.Onun kaldırılması zor artık imkbde 37000 seviyesi dirençtir.Yarın garantiyi 34ten alanlar satarlar panik başlar.
    hele şu vade bi bitsinde bakarız shorta..longum ben gökan uzlaşcam bunlarla..stop var ama..
    Konu QUEEN tarafından (29.06.09 Saat 22:02 ) değiştirilmiştir.

19. The Following User Says Thank You to QUEEN For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

ama bı taraftan da spot fena dagıldı..zaten ona ıstınaden pozısyonsuz kaldım..bu normal bı satıs degldı cokertıler resmen

21. The Following User Says Thank You to marakes For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Alıntı marakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence ole ..bıraz dusucekkı bırılerı dusus trendı sansın.yanı ole ole bı %5 8 arası dussek bu yeterlı olr.ama malıyetler altı olmıycaktır bu rakam..sen aynı lafı hergun 45 kere tekrar edıosun zaten ..bense ole her saıye uctuk kactık olduk bıttık demıyorum..bu da benım yorumum..ben yanılırsam az yanılırım..benım endısem yok..yarın degıcek demıyorum zaten..ben bu hareketı bılerek korkutma olarak algılaldım..bole verme olmaz.adam 1000 puan bıle basmadı ..ben teknıkten de anlamam pıyasadakı algıya ıstınaden konusuyorum..artık gorucez short long farketmez bı yone bakarız..ben de long dıye tepınıp duserse de yerımde otrmıycam bu pıyasanın kanunu bu..
    Abi ben long short olurum esas.Ama kedi mama yemez her zaman.3 etti bu götür 850 puan çak.Götür çak.En son bugün 1200 puan çaktılar.Yine tam 850 puanda kapandık.Bu imkb heryer artsın artmayacaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)