IF(VOBAS shuts down VOB, VOBu bombala, Sisteme BAK)
süper..bayıldım..
IF(VOBAS shuts down VOB, VOBu bombala, Sisteme BAK)
süper..bayıldım..
evet hellim hanıım kaldırılsın mbm abinin cezası..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Abi emin ol shorttum o spotun satışına korkudan tir tir titrerdim.Çünkü taban olacak gibi gidiyordu.Ben başbakana falan birşey oldu sandım ama bunlara birşey yapılmaz.Kimse birşey yapamaz.İnternet ortamında olacak hep böyle.Long olsam da üzülürdüm ama elden gelmez birşey.
ben long dum zararı kabullendım..yapcak bıse yok kurt koyunde bagırcam desen ancak gırtlagından kuzu sesi çıkar..dedgım gıbı 2 kurum muhabbetı ne kadar da sacma gelse de olması muhtemel.adamlar satıs ypamak ıcn vob u kapattrmslar guzelce..spot fena kapattı..bence onemlı noktaları kırdı..pıyasadan 30 trıl parayı da cıkardılar..tcell dekı gırısle artıda bıraktılar..bı muddet satıs gelıcektır..ama sonrası artık daha uzun bı yukselısın ılk adımları olur ..efg sorustrma yıycekmıs sanmıom o çapta biri olsun tr de..adam dukkanın sahibi..ne dıycen nıe bole ısletıosun dıe cezamı kesıcen..adam kurallara uygn calsıyo..
hem sonra ben de sunu anlamadım gokhan..ınsanlar sana gore haksız olsa da kendılerınce haklı oldukları ıcn bu tip bi tepki veriolar..senın kufur ettgın zamanları da yazılanları da bılıorum ben..aynı ortam degıl su ankı..degerlendırmenı buna gore yap..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri