svg. seyyah a ve svg vob trader a laroissan abi ye tamamen katılıyorum..ya ne oldugunu gormek bu kadar zor mu?yoksa gozukmeyen baska bı durum var da bız mı anlamıoruz??
svg. seyyah a ve svg vob trader a laroissan abi ye tamamen katılıyorum..ya ne oldugunu gormek bu kadar zor mu?yoksa gozukmeyen baska bı durum var da bız mı anlamıoruz??
Konu marakes tarafından (29.06.09 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir.
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
dowu 8500 üstünde görünce dayanamadım..sistemlerinde yarısı satta..şöyle düşündüm..sabah böyle gap olsa kısalırmıydım diye..ağustos 800 filan açsaydı elim tuştaydı satcaktım..baktım olanlar olmuş.long dedim..ama bir haber gelebilir..mgk den ..ondan tırsıyorum..sen geçerdin uzuna ..ne güzel kısaydın tepeden..
mağdur olan arkadaşlar için üzgünüm..kumarhane hemde hileli..spot kapansaydı bişey olmazdı..
Böyle haberler çok artınca böyle kitliyorlar imkb ye malı.Yarın vade sonu showu falan olmayacak.Ben grafik koydum buraya imkb100 orası yine direncin altında kapandı.Bugün daha üstten satış geldi ve yine altında kapattık direncin.Bu iki etti.Şimdi üçüncüyü denemeye fırsat bile vermeden kitleyecekler.
Sistemelri formüle ederken bir de IF(VOBAS shuts down VOB, VOBu bombala, Sisteme BAK) şeklinde bir ekleme yapmak gerekecek.
Manipülasyon var diyenler shortçualrdı VOB haddinden fazla yükseliyordu. Bunu da shortçulara sus payı yaptılar herhalde.
Fon girmiş deniliyor APS 150-160binlerden 250binelre çıktıysa girmiştir. Doğrudur.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Sn vobrtader şikayet mesajları gelince ilk işim şikayet edilen mesaja bakmak oldu ve sonra ilk küfürü okuyup önceki mesajlarıda okuyunca genel bir gerginlik protestosu oldugunu anladım ve mesajı kendim sildim ,sn mbm'ye ceza vermedim. İkinci kez tekrarlanınca vermek zorunda kaldım. Ceza verilmeseydi ozamanda neden biz ceza alıyoruz sn mbm almıyor denilmezmiydi.
Peki madem şerefsizlik varsa millet shortluyor ise bu adamlar kaybediyor demek bu?O zaman niye sızlanıyor millet.Hani ky shortluyordu ne oldu?Demekki shortlamıyormuş.Demekki önümüzde piyasa varmış.Yeter yav kardeşim her gün hergün komplo teorileri ile mi uğraşacaz.Piyasa düşüyor kızıyorsunuz artıyor yine kızıyorsunuz.Hani ky shorttu?Niye kaybediyor ya bu millet.Ağlayıp sızlayacağına herkes işine baksın.Ben böyle 3000 li gaplar yedim ya.600 puan nedir anasını satayım.Bu iş böyle.Düşüyor ağlıyor millet.Artıyor ağlıyor.Hep py doğru yöndemi burada.
guzel kardesım sen yok muydn bugun pıyasada..ne oldugun gormedın mı?adam alenı vob u kapadı spota basıp vob da mılte kıtlemek ıcn..bu normal degıl..sen benım ne anlatmak ıstedgjmı anlamıosun yada anlamak ıstemıosun..pıyasa dustu cıktı dıe degıl bu sozler..gecen de aynısı oldu..ama fark 200 puan dı ..haybeden zarar..nıe bırı canı ıstıo kapatrıyo vob u..sonra cek zararı..bu işin kuralı bu mu yanı..bole mı olmalı..kımsenın de aglayıp zırladgı yok..benım sıkayet ettgm sey bagımlı 2 pıyasanın bırının kapanınca dıgerının acık olması..
Yav zaten maniplasyon lafları dolaşıyor ortalıkta ortamın durulması beklenir böyle şeyler için.Bugünkü de bunların yamuk bumuk sistemleri yüzünden oldu.Bahane aramaya gerek yok.Telekom olmadığı belli olayın.Telekom olsa telekomu dava etsinler.Millet çok konuşuyor öyle şerefsiz falan filan diye ama gidin çok hakkınız yeniyorsa tepki mepki yapacağınıza dava açın hakkınızı vobaştan alın.Ama nerde.Sadece forumdan oradan buradan söylenir millet.Bana da haksız yere 1milyar emir iptal cezası gelecek.Sırf uğraşamıyorum diye dava etmiyorum.
2 kurum demıskı bız emır ıletemıoruz..baba 2 kurum kım oldgunu sız tahmn edın artık..sonra da vob kapatılmıs..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri