Hakkaten emirler silinebiliyor madem ne iştir? düşmesin diye kademelere destek atmış sanki millet....
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Yoksa vobaş a baskın yaptılarda bilgisayarlara ve sisteme elmi kodular yav? var bişeyler....
Abi soruşturmu işi doğru ise bir kere ekmek yerim ama ondan sonra bu borsayı kim sallayacak aşağı yukarı bu yerli sidiklilermi?İşte o zaman burada ekmek yenmez.Ama dedikodu varsa çok pis şeyler olacak gibi.Ne zaman dedikodu çıksa borsada hep doğru çıkıyor.
İzmir Telekom arandı arıza soruldu bizde arıza yok işlerini dogru yapsınlar dendi. İzmirli arkadaşlar ile konuşuldu izmirde ADSL arızası kaydı olmadıgı ögrenildi... geçmiş olsun denildi.![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
işlemciyi ramlari hdd ki ekran kartını herbişeyi söktüm yeniden taktım çalışıyor sımdı![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri