Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
makas çok değilmi ..
Fx'ci kardeşim kademe rica etsen sana zahmet teşekkürler.
buraya kadar getirdiniz 50.000 yakmazsanız yuh olsun size.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
2 haftadır 50 bin zulaşıcaz diorum kimse dinlemioki![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
geçen hafta 50 bin diyordum oha dediydi birisi![]()
Konu Fantom tarafından (29.06.09 Saat 11:20 ) değiştirilmiştir.
MMO abi agustos sormustun pardon
Agustuguz
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Haklısınız sayın Larossian...Haziran ayına kadarki performansı gayet iyiydi ama Haziran başından 17 Haziran'a kadar ki süreç bir hayli sıkıntılı geçti...Daha sonra trend başlayınca belini doğrulttu...Haziran'ı artı kapatacağını ümit ediyorum...Bir taraftan da geliştirme çalışmalarına başladım...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri