Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
O 500 puan fark birinde patlayacak 250 den short devam.Özür dilerim tepeyi bulamadım.
VOBda satış kaemeleri yine boşaldı yine korku var satışa. Bu korkuyu gidermek adına basabilirler aşağıya. oooo 47100 yapmış maliyetini.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Garanti sert satış yiyor.Dikkat edin.Çok balon olduk 4000 puan 3 günde.Atlamayın kenarda durun az.Ben de çekildim 250 shrotla devam.Garan çok kötü.Vob da kötü.Baskı çoğalıyor hepsine.Çünkü karlı pozlar çok.Vob üstte spot artarken verirler voba.Artmaz.Eşitlenir.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (26.06.09 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir.
çok güzel hareket bunlar.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Yanlız Ağustos vadede günlükler sat versin 34000 e kadar soluksuz düşeriz, fakat sat vermesi Ağustos vade sonunuda buldurabilirler, oyüzden yukarı marj açıyorlar sanırımrahat sallayacaklar milleti
saygılar....
Of of, şimdi yanımda biri ne diyor...
Vob Ekim vadeli 56000-58000 olacak deyyooooor, o ne yav yuh dedim, bak gör diyor çok iddialımillet 50000 i görünce hepten düşüşü unutur orası kesin
saygılar....
bu sienbicie dekiler katil eder adamı..kalkmıslar m.jackson ın olmeseydı ekonmıye olcak katkısını konusuyolar..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri