istoop.![]()
istoop.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Veri falan var mı bugün??
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
bu seviyeden satılır, tatile gidilir, ekran takip edilmez47800 uygun bence
Konu hexa tarafından (26.06.09 Saat 14:12 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
maliyet şekline bağlı.
ben son shortları açtığım noktadan 25 puan yukarısına koydum stopları. benim trade şeklimi en iyi bilenlerdensin, tahmin et gün içi kaç kez 50 puana döndüm.
veriye kadar bekle.
erken konuşanı keserler, öğrenemedin daha!
47.100den 46.925'e geldiğinde sesin çıkmadı, 47.200e geldi neymiş cıssmış diyosun seni gidi hileci seniiiii...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Uyyy sabah yoktum py ne olmuşşşş...
Hadi haziran ı anladık da.. agustos 31 vade endeks spotun 800 puan üzerinde ohhh )))) Artık altınları sözleşmelerini satma vakti geldi....
15 günlük Hiç para kazanadığım ama aynı fiyatta duran altın sözleşmelerini satıp Endeks te kısalarımı artıracağım..
Daha da olmaz sa pazar günü açık pazarda arabamı satarım..
Daha da olmaz sa ev satarım...
Ama bu VOB düşecek....
Agustos nakdi uzlaşma vaadiyle SHORT a devam.. Arttıkça devam bu sefer. Bir yerden dönecek.. hem de pis dönecekk....
Son 1 ayda LONG çuların ettiği karlar.. 2 seansta gidecek...
Satışlar öyle bir pis gelebilir ki shortlarımı artırmaya yetişemeyebilirim...
Haydi garanti yatırım. Bir yalan spekülasyon daha bekliyoruz senden..
Longçu yatırımcılara böyle para kazandırmamalısın![]()
050 long 125 short 175 long 225 full short devam.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri