Bu cnbce deki sunucuya uyuz oluyorum, konuk da sinir etti beni...
VOB gözü kapalı yatırım yapılacak bir piyasa değilmiş, ba ba ba... Acaba hayatta gözü kapalı yatırım yapılacak hangi piyasa var?
Bu cnbce deki sunucuya uyuz oluyorum, konuk da sinir etti beni...
VOB gözü kapalı yatırım yapılacak bir piyasa değilmiş, ba ba ba... Acaba hayatta gözü kapalı yatırım yapılacak hangi piyasa var?
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
cık düşmez..short denemesi hüsran..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
650 FULL LONG.Eşşeklik yapıyorum.Burası çok güçlü.
evet abla SHORT yapılacaksa sistemle olmalı ya da STOP kesin konulmalı.burası tepe şurası tepe son bi çıkış cart curt diye diye 28.000 den buraya geldik 19.000 puan aşağı yukarı.
vade sonuda geldi çattı bunlar herşeyi yapabilir.herkse yukarı show beklerken aşağıda gömebilir (pek sanmıyorum) ya da 50.000 e uçurabilirler.
LONG lar 1 kere SHORT lar 2 kere dikkat etmeli...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
sabah dow dax burdayken fiat 300-400 arası geziyodu. şimdi tepeden savade 175 puancık gevşedi. bugün 47500. pazartesi 48500 salı 50 bin.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
nasılsa vade sonuna 3 gün var + makasda var diye bide çok yükseldik diye herkes de şort istekliyken düşüş beklemek.......![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri