Haziran vadeli endeks kontratı güne 100-300 puanlık yükselişle başlayabilir. Gedik Yatırım
Haziran 30 kontratı dünkü kapanış seviyelerine göre 100-250 puan yükseliş güne başlayabilir.Turkish Yatırım
Haziran vadeli endeks kontratı güne 100-300 puanlık yükselişle başlayabilir. Gedik Yatırım
Haziran 30 kontratı dünkü kapanış seviyelerine göre 100-250 puan yükseliş güne başlayabilir.Turkish Yatırım
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Avrupa borsalarının yeni güne yükselişle başlamaları bekleniyor. Ancak CMC Markets analistler, yükselişin haftasonu öncesinde ılımlı olacağını tahmin ediyorlar. Analistler, "Yeşil filizlerin sürdürülebilirliğine yönelik şüphelerin olduğu, temel göstergeler zayıf olduğu ortamda rallinin nasıl sürdürülebileceğine yönelik bir çok endişe var" değerlendirmesinde bulunuyorlar. Analistler, FTSE 100'ün 27, Dax'ın 12 ve Cac-40'ın 15 puan artıda açılacağını tahmin ediyorlar.
Günaydın,
Açılış Beklentim ; 41.300
Açılış Tahminim ; 46.600
Kapanış Beklentim ; 39.000
Kapanış Tahminim ; 46.200
Amatör yatırımcı
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Herkese Günaydın,
EDepli terbiyeli uslu sistemelri çarpmayacak ama çok kazandıracak bir gün olmasını diliyorum.
Şimdiden hayırlı Cumalar...
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler
500 şort küskü
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
erken sortladım 400 sort
ama çok küskü değil...
15 dk grafiklerde dün 11:45 de oluşan tepeden şuana kadar oluşan grafiklerde bearish wolf vave görülüyor! İlla çalışacak diyemem ama çalışırsa bugün katliam olur! O nedenle dikkatli olmakta fayda var!Grafik yollayamıyorum!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri