Nikkei ve vob bildi bu kadar basit.Günün özeti.Dün akşamki dökme imiş demekki.Eee ne de olsa biz bir yöne takılıp kalıyoruz niceleri görülmüş bizim gibi 750 tanecik.48000 hedefimi değiştirdim.Çünkü son gün yüzde 5 artacağımız için 2500 puan eder yaklaşık sırf hiç artmasak 49000 olacaz.Demekki aradaki iki gün de artsak 51000 koyuyorum hedefimi.Yarın 1000 artma.Pazartesi 1000.Salı 2500 puan.Vade sonu kapanışını 51000 bekliyorum.48000 değiştirdim.
Yarın hak getire artık uçururlar.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
kardes ben hep cevrimdışıyım ama msn acık. sinyali soranlara yazıcam dedim. sistem 2 gündri 43775 den beri alda zaten. halada devam ediyor. valla kısa olduğunu bilsem sabah 45050 den al derdim. 1-2 arkadasda kısadaydı onlar ordan uzunladılar. gerckten üzüldüm şimdi. ama ben sinyalleri herkese msn den yollayamam dedim zaten. merak edip son durumu soranlara yazarım ancak.
neyse inşallah telafi edersin. kusura bakma.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
helal ossun iyi coşku vermişiniz bugünsabahtan düşmeyince baktım düşmeyos, 45000 den fulledim uzunları tekrardan, daha şimdi bakıyorum süper olmuş
![]()
en son hiç unutmuyorum 7 mayısta yine şortum o günyaklaşık 1500 puan civarı tersteyim işim var çıkamıyorum dışarı saat 2-3 gibi lanet olsun vobunada dedim 43500 civarlarından bir yerden kapattım şortları, akşam geldim baktımki ben çıktıktan yaklaşık 1 saat sonra öyle bir şelale olmuşki tek tuş 2000-2500 puan düşmüş, o gün piyasa hayatımdaki en büyük yıkımı yaşamıştım Allah bir daha banada kimseyede yaşatmasın(Amin)
eskilerde kalmasın kayıtlar da duruyor. bugün gezdim dolandım. öğlen sonu bi uğradım. bugünkü işlemlerim 45900 şort 45600 long 45400 şort 45500 long devam oldu. zaten geceden longdum. böylelikle bu yukarı trendde 43700 den açtığım longlarla düşe kalka devam ediyorum. hedef nakdi uzlaşma 50 bin. taa o günden dedim sora buraya geldide seviye dedi demeyinzaten kayıtlarda da. biraz da tazelensin
![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri