Sayfa 7384/13018 İlkİlk ... 638468847284733473747382738373847385738673947434748478848384 ... SonSon
156216 sonuçtan 88.597 ile 88.608 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Geçenlerde sn queen in gönderdiği hikayedeki çinli ihtiyar geldi aklıma. O olsa şimdi şöyle derdi ; "Siz yine erken konuşma hastalığına yakalanmışsınız. Gerçek olan Dow un düştüğüdür. Yarın ne olacağını sadece Allah bilir..." Yine gaplar havalarda uçuşuyor, sabah ola hayrola. Şu vobun bana öğrettiği tek şey; erken konuşmanın ne kadar yanlış olduğudur.
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

2. The Following 5 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    209
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    177
    Toplam Teşekkür
    114 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mersiyk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorma kanki rahat yok bana valla
    bu avatarla kimse rahat bırakmaz tabi
    Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçenlerde sn queen in gönderdiği hikayedeki çinli ihtiyar geldi aklıma. O olsa şimdi şöyle derdi ; "Siz yine erken konuşma hastalığına yakalanmışsınız. Gerçek olan Dow un düştüğüdür. Yarın ne olacağını sadece Allah bilir..." Yine gaplar havalarda uçuşuyor, sabah ola hayrola. Şu vobun bana öğrettiği tek şey; erken konuşmanın ne kadar yanlış olduğudur.
    Az once de soyledım, sadece kurtlarımız dokuyoruz be kardeş, çok gorme, yarın artı acmayacağının ne garantısı var, py nın imanı var mı?

5. The Following 3 Users Say Thank You to tuareg For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.062
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.220
    Toplam Teşekkür
    542 Yazısı Teşekkür aldı

Dow (Usa) - İspanya'da boga katliami yapıyor.. off offf offf bogaaaa larrrrr rezil rusva mı oluyor yoksam?
    Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!

PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası

Teşekkür Teşekkür 
    4.263
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.804
    Toplam Teşekkür
    227 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı trader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzuncular 43675 i, kısacılar 44250 yi SL kabul ederek poz. tutabilirler. dediğim gibi ben aşağı yönlü bir piyasa bekliyorum. zira dow düşüş yapısını henüz tamamlamadı. bugün 8220 civarlarını görebilir diye düşünüyorum. bu bağlamda fdowda 8160 lara kadar gevseyebilir. ancak bunu gün içinde yaparmı, dowun açılışını beklermi bilemiyorum.
    Alıntı trader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    halilin her dediği tutmaz ama bazende iyi yakalıyor. ben bu analizne katılıyorum. sanırım gecenlerde yaşar hocada dow için benzer bir tahminde bulunmuştu. ama sorun şurda: dow düşünce bizde aynı ıranda düşecekmiyiz? eninde sonunda hakettiğmiz fiyata geliyoruz ama bazende kasıyorlar işte.
    hazır laf açılmışken bu gece dowun 8220 seviyelerine kadar düşeceğini düşünüyorum. 8440 ı yukarı kırarsa bu yorum gecersizdir.

dowun 22:50 itibariyle 8310 civarından dönüp en az 58 puanlık bir düşüş yapması lazım grafikde. ama seansı kapanmak üzere. sanırım yarın acılışda yapacaktır. bu bağlamda fdow kaldığı yerden devam edecek olursa sabah fdowu 8190 gibi bulabilirz. bizi nasıl etkileyeceğini kafamda şekillendirdim. inşallah yarın sabah yazarım. ama benim gibi kısacılar cok fazla şey beklemsein. açılışda nerden kaparsak artık önce flat sonra uzun olup son bir 45 üzeri son bir yükselişi bekliycem. herkese hayırlı geceler.
    eski nickim:trader38
    Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum

8. The Following 5 Users Say Thank You to matador38 For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı tuareg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vob yarın 22125 den acar, nerden bakarsan 22500 puan uzerı gap
    şimdi de senın uykular kacsın gökhan, bakalım nasıl oluyormus korku salmak
    Bu bünye 4000 gap bile gördü de abi 23000 gap ilk defa görecez yarın Allah izin verirse.Fxçi abi sen varya koparttın beni gece gece.Bir video 20 kere izlenip 20 kere yere yatılır mı ya gülmekten öldüm yataktan düşüyordum oha.

10. The Following 2 Users Say Thank You to GOKHANFINDIK For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.062
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.220
    Toplam Teşekkür
    542 Yazısı Teşekkür aldı

oleyyyyy boga katliamıı DOw(USA) 2-BOgalar(ispanya) 0 bu moral ile alırlar bunlar dow u
    Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Yav mersiyk nerde yazdı da alıntı yapıldı.Göremiyorum ben.Pişt kız benle de ilgili yaz.Arkadaşlar spot kapanışına göre dow 60 puan eksi.Vob kapanışına göre ise 110 puan eksi.Fdax ise spota göre artı.Voba göre 30 puan eksi.Hadi hayırlısı.Vob uçar yarın.Delip geçecez İnşallah 45000 leri.Dokunmam poza ben yarın.

13. The Following User Says Thank You to GOKHANFINDIK For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı GOKHANFINDIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav mersiyk nerde yazdı da alıntı yapıldı.Göremiyorum ben.Pişt kız benle de ilgili yaz.Arkadaşlar spot kapanışına göre dow 60 puan eksi.Vob kapanışına göre ise 110 puan eksi.Fdax ise spota göre artı.Voba göre 30 puan eksi.Hadi hayırlısı.Vob uçar yarın.Delip geçecez İnşallah 45000 leri.Dokunmam poza ben yarın.
    VIX de %5 eksi.
    Doalr 1,5553 imş 1,5573 olmuş.

VOB ne yaparsa yapsın seans ortasında fişi çekmesin yeter.

mersiykin alıntılanan yazısı taaaa ilk sayfada.
    Konu VOBiX tarafından (24.06.09 Saat 23:25 ) değiştirilmiştir.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

15. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    ISTANBULLL
    Teşekkür Teşekkür 
    451
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    993
    Toplam Teşekkür
    540 Yazısı Teşekkür aldı

Standart Boğa taklidi..

Alıntı GOKHANFINDIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Biz gökhan gibileri üzülerek gördük malesef. Yazdıklarından bu anlaşılıyor..

3 ay sonra aramızda olmayacak...çünkü bir şeye körü körüne baglanıyor..

Ben kaybede kaybede sabırla beklemeyi ; eğer ters giden bişeyler varsa da poz.dan dönmeyi öğrendim..

Borsacı olsa 2 sene verirdim.... Ama vob daha risklidir...

Sana paranı sıfırlamak için 3 ay süre veriyorum gökhan.

senin gibi en az 750 kişi gördüm çünkü...

3 ay içinde paranı sıfırlamazsan boğaz köprüsü üzerinde arabadan inip boğa taklidi yapıcam..

kameraya da çekip foruma göndeririim

Bu arada Amerika futbolda Avrupa Şampiyonu İspanya yı nasıl yendi yaa...

Ben Amerika lig maçlarını izliyorum. Yemin ederim aklımdan geçiyordu.. Amerika çok ters takım.. Lİg maçları çok güzel çok hızlı futbol oynuyorlar. Fizik güçleri de İspanya nın en az 2 katı söylemeye gerek yok..

İddaa da 10,50 misli veriyordu Amerikanın galibiyetine.. Tühh., kaçırdık : )
    Konu BORSACIOZGUR tarafından (24.06.09 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Alıntı BORSACIOZGUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz gökhan gibileri üzülerek gördük malesef. Yazdıklarından bu anlaşılıyor..

3 ay sonra aramızda olmayacak...çünkü bir şeye körü körüne baglanıyor..

Ben kaybede kaybede sabırla beklemeyi ; eğer ters giden bişeyler varsa da poz.dan dönmeyi öğrendim..

Borsacı olsa 2 sene verirdim.... Ama vob daha risklidir...

Sana paranı sıfırlamak için 3 ay süre veriyorum gökhan.

senin gibi en az 750 kişi gördüm çünkü...

3 ay içinde paranı sıfırlamazsan boğaz köprüsü üzerinde arabadan inip boğa taklidi yapıcam..

kameraya da çekip foruma göndeririim
    Bana Türkiyede 6 tane aracı kurum hep 3 ay ömür biçti ben şimdi onların kurumuna giderken kapıda karşılıyorlar.Davetler için telefonlar ardı arkası kesilmiyor.Onlar 3 ay ömür biçtikçe ben 3 yıl değil 30 yıl daha burada olurum.3 ay içinde paramı sıfırlamazsam mı?Param zaten sıfır şu anda.Bir eski püskü astramız vardı o da bugün yamuldu.Değeri düşmüştür.Ben gibileri üzülerek gördü isen yakında anlaşılan avatardaki resimler yetmedi şimdi kafam attı İlk fırsatta Bangkoktayım yine.Çok körü körüne long olduğum belli oluyor mu ya o kadar uzaktan.Açılış 44700 yarın.Kapanış da 45000 civarı olabilir.Ama bana koyan ne biliyormusunuz.O aradaki 400 puan için bugünden beri yırtınıyorum.Gel de şimdi tek kalemde ver.Gerçi seans yeniden açılmasa zaten 44800 dük.Ama ortada 45150 görülmüş bir fiyat var.Ama inanıyorum temmuzda ralli var bu borsalarda.Dax nasdaq spx iyi idi.Namussuz dow dağıttın yine.Hiç bir geceyi tutturamıyorum.Bugün tutturduk o da 200 puan açtı.Sonra düştü aynen.Yav bir sorun da dow artık yönü belirsiz oldu yine bağlarlar yarın yataya o kötü oldu.Oynasa borsa çıkarırız parayı.Neyse abi millet 3 ay ömür biçtikçe ben daha çok Bangkok Tokyo California Miami gezerim.Millet de benim batacağım paraları hesaplasın dursun.Bundan sonra emlak gayrimenkul alma derdim kalmadı.Bundan sonra ne varsa sırf para tutacam.100 milyar nakit koyacam kenara.Kafan mı attı Gökhan bas Tokyo.Bas Bangkok.Bas Newyork.İlk hedefim bu artık.100 kağıt kenarda durursa ben vobtaki 20 30 milyarla daha rahat işlem yaparım.Sen galiba yanlış kişiden alıntı yaptın.Yanlış pozdan dönmeyi öğrendin demek.Allah Allah.Ben de 2500 puan inatlaştım geçen gün.
    Konu GOKHANFINDIK tarafından (24.06.09 Saat 23:50 ) değiştirilmiştir.

18. The Following 3 Users Say Thank You to GOKHANFINDIK For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.062
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.220
    Toplam Teşekkür
    542 Yazısı Teşekkür aldı

rahat oll Gökhan artı açar bizimkıler Sen dün 3.92 mal almayan bugun 4.06 boga gib saldıran DeLLamlar oldukca bu piyasada bir allahın kulu sana dokunamaz. yine aynı deLLamalar 1 trilyon doları 6 ayda bitirince kendilerine gelir. makina ellerinde sürekli dolar basacakalar.. DeLLama CITI bir gunde N değişti dün 0.14 krş daha ucuz ıken seyretdın bugun alıyorsun.. böle adamları soguşle helal olsun ..svg.

20. The Following User Says Thank You to SaNCaKTaR For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)