bu dow hareketleri SHORT çu adama yaramaz.ya adam gibi çakılmalı ya da çakılmalı...böyle ufak ufak süzülmeler indikatörleri rahatlatır yukarı yer açar.
iyi bişey deel bu hareketler...
çakın canlarım çakın...kafasına kafasına çivi gibi çivi gibi...anadın nı?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
dikkaaayyyttt, az sonra fed fırtınası esecek ve fekat ne yöne esecek işte onu bılmıyorum![]()
Dow fıçır sıkışmadan sonra
![]()
Konu fXci tarafından (24.06.09 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
way canına..!!!!!!!!!!!1
seyyahhhh, nerdesınnnn, bak bırazdan dow toparlar falan, fırsat varken gel de keyfını cıkar![]()
o hacim varya o hacim, o hacimden sonra yükselmesi gerekirken yükselmeyi bırak 950 lerden 800 lere düştük sonra bizim burda televizyonun fişini çektiler ya(o anda aktife bastım uzunlarımı flat oldum 900 den) işte o noktada gökanın deyimiyle kafamda kırmızı kırmızı ampüller yanıp sönmeye başladı
heralde yarın aşağı gap var..
buda bende 3-5 dene kalan dabbe kardeşime destek olsun![]()
veriler gelmedi daha....
gelmeden önceki volatil hareketler bunlar...
faiz oranları sabit
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri