ya bu deve güdülcek ya diyardan gidilcek
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bozmayın moralinizi sabah ola hayrola.... her şey düzelir zamana zaman saglıkLı olalım yeter..
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Avatarı değiştirdim kimse sormadı bu kim diye, yoksa ben mi cahilimBen daha yeni tanıdım kendisini. Gökhan Facebook tan bir video paylaşmıştı, Aslan ile insanların dostuğu ile ilgili. Ben de biraz araştırdım şans eseri Cezayirli Hasan Paşa ya ulaştım. Mekanı cennet olsun. Kendisi şimdikiler gibi Harun gibi gelip Karun gitmemiş, mal varlığının çoğunu devlete bağışlamış bir kişi. Amerikayı haraca bağlamış. Şaka gibi değil mi? Şimdilerde caddede gençler sibirya kurtları ya da rottweiler ile dolaşıp kızlara hava atarken o ASLAN ile dolaşırmış
Biz böyle bir ecdanın torunlarıyız.
Şimdi konumuzla ne alakası var diyeceksiniz, pek alakası yokSözün özü oflayıp puflamayın, bela okumayın, iş yapın iş
![]()
http://tr.wikipedia.org/wiki/Cezayir...asan_Pa%C5%9Fa
Konu enorton tarafından (24.06.09 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
benım avatardakinin de kim oldgunu soran yok![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Ben de kendim sandım ama sistem mistem geçince içinde ben değilim anladım.
Abi en süperi böyle kafan rahat olur.Aslan gibi para yapar kaplan gibi yersin Evellallah.Allah daim etsin kazancını.O sistem vade son gününe kadar sat vermez.Son gün bocalar.Çünkü 48000 görecez.Son gün yüzde 5 artcaz yazın bunları bir köşeye.Bu arada forumda en çok para kazanmasını istediğim kişisin.Bilmiyom nedenini sorma.Güzel tutturdu sistemin öyle git güzelce para yap.
Izmir vadeli 0232 481 10 81 mağdur olanlar arayıp saydırabilir...
benden de iyi akşamlar gidip biraz seinfeld seyrediyim..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri